Raskaan kaluston korjaaja, Worker Etelä-Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme Tuusulan osaavaa raskaskalusto asentajaa.

Asiakasyrityksemme on monivuotisella kokemuksella varustettu maatalouden sekä maanrakennuskoneiden huoltaja sekä varustelija. Asiakasyrityksemme on uusien koneiden maahantuoja, joka myös huoltaa sekä varustele koneita tilaajien mukaan.

Kyseessä on monimerkkihuoltamo, joka korjaa myös työmailla koneita. Työtehtävät pitävät sisällään sähköistä korjausta moottoriremontteja, vuositarkastuksia sekä hydrauliikkakorjauksia.

Hakijalta edellytämme kokemusta monipuolisista työtehtävistä raskas kaluston huolloista niin hydrauliikkaisista kuten sähköisistä. Katsomme eduksi hitsaustaidot.

Työt alkavat oikean henkilön löydyttyä. Etsimämme henkilö voi olla monipuolinen konkari alalta tai sitten nuorempi asentaja, joka kerryttänyt hieman kokemusta.

Työssä vaaditaan:

Muutaman vuoden kokemusta raskaan kaluston huolloista sekä asennuksesta
     Sähköisten komponenttien huoltoa
     Mekaniikka tai raskaskalusto alan koulutusta
     Hyvää suomen kielen osaamista
     Mahdollisia työturvallisuuskortteja
     BC- ajokorttia, C- kortti ei pakollinen mutta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

Reilun ja kilpailukykyisen palkkauksen kokemukseesi nähden
     Monipuoliset työtehtävät sekä ihmisläheisen työnantajan
     Uudet ja modernit tilat
     Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian!
Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Etelä-Suomen alueen työmahdollisuuksista saat osoitteesta Worker.fi

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/71819056