Kokenut päihdehoitaja Mehiläisen Työelämäpalvelui, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Mehiläisen Työelämäpalveluissa pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme nyt kokenutta päihdehoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Mehiläisen Työelämäpalveluihin Helsingin alueelle, toimipisteinä Forum ja Ympyrätalo. Tämä on erinomainen tilaisuus kokeneelle ammattilaiselle, joka haluaa vaikuttaa työikäisten hyvinvointiin ennaltaehkäisemällä ja hoitamalla päihdeongelmia.

Tehtävän kuvaus:Haemme päihdehoitajaa, jolla on kokemusta päihdehoitotyöstä. Tehtäväsi on hoitaa asiakkaidemme päihdeongelmia ja tukea heitä muutoksessa ennalta sovittujen prosessien ja päihdehoito-ohjelmien mukaisesti työkyvyn ylläpitämiseksi. Työ sisältää mm. asiakaskohtaista hoidon tarpeen arviointia ja neuvontaa, päihdehoidon toteutusta, ryhmänohjausta ja tiivistä yhteistyötä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Perehdytystä työterveyshuollon toimintaympäristöön on mahdollista saada, siltä osin kuin se on päihdehoitajan työn kannalta oleellista. Perehdytys päihdepalveluiden prosesseihin tapahtuu pääosin nykyisten kokeneiden päihdehoitajien mentoroimana. Työsi tukena tulee olemaan päihdepalveluiden tiimin lisäksi myös työterveyshuollon ammattilaisia ja asiantuntijoita.

Työtehtävä on vakituinen ja alkaa lokakuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.
Työ on kokoaikainen päivätyö, sisältäen mahdollisuuden etätyöhön.

Odotamme sinulta:
Vankkaa kokemusta päihdetyöstä ja kykyä soveltaa tietämystäsi käytäntöön

Soveltuvaa terveydenhuollon koulutusta (esim. sairaanhoitaja, terveydenhoitaja). Päihde- ja mielenterveystyön täydennys- ja lisäkoulutukset ovat hakijan eduksi.

Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä joustavuutta työn järjestelyissä

Suomen ja englannin kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta myös tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle:
Kattavan perehdytyksen tehtävään

Mahdollisuuden työskennellä arvostetussa ja kehittyvässä yrityksessä

Innostavan työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen

Mehiläisenä saat ison talon henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin

Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme aidosti asioiden eteenpäin viemistä. Kehittämistyöhön meillä osallistuvat kaikki. Jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi yli yksikkörajojen ovat aina valmiita auttamaan.

Tervetuloa joukkoomme!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.9.2024 mennessä.

Liitä mukaan myös palkkatoive hakemuksen yhteydessä.
Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttäessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palvelupäällikkö Terhi Kovalainen
0504513765
terhi.kovalainen@mehilainen.fi

Palvelupäällikkö Katariina Kontio
0400711891
katariina.kontio@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Mannerheimintie/Kokenut-pihdehoitaja-Mehilisen-Tyelmpalveluihin_R0032550/apply