Lääkintävahtimestari, toimi, leikkaushoitotyö, OY, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lääkintävahtimestari työskentelee leikkaussalissa osana moniammatillista tiimiä ja tehtävänä on omalta osaltaan turvata potilaan perioperatiivista hoitoa hoidon eri vaiheissa. Tehtäväkuvaan kuuluu mm. leikkaussalin valmistelu, päivittäin tarvittavista laitteista ja kojeista vastaaminen omalta osaltaan, potilaan vastaanotto ja valmistelu leikkaukseen yhdessä koko tiimin kanssa, leikkauksen aikainen avustaminen mm. läpivalaisu ja potilaan jälkihoitoon saattaminen.

Perioperatiivisen hoitotyön alueella lääkintävahtimestarina osaamisesi kehittyy vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, kannustavan työyhteisön sekä ammatillisen tuen. Huolehdimme riittävästä perehdytyksestä sekä osaamisen kohdentumisesta vahvuus- ja kiinnostusalueillesi. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme perioperatiivisen hoitotyön tuntemusta.

Lääkintävahtimestarin kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys tai lääkintävahtimestarin tutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618034/fi_FI