Mekaniikka-, sähkö- ja automaatioasentajia, Prohoc Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2024
  • Hae viimeistään 21.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kunnossapitoon
MEKANIIKKA-, SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJIA

Prohocin kunnossapitotyöntekijänä pääset työskentelemään asiakasyrityksissämme Vaasan alueella ja halutessasi ulkomailla. Vastuualueisiisi kuuluu työstö- ja tuotantokoneisiin liittyvät huolto-, automaatio- sekä vianhakutehtävät. Koemme, että tiimityössä on voimaa, mutta tarvittaessa kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Me tarjoamme sinulle kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen, jossa on hyvät urakehitysmahdollisuudet. Tueksi saat osaavat tiimikaverit ja nykyaikaiset työkalut sekä järjestelmät.

Toivoisimme sinulla olevan:

- Vähintään muutaman vuoden työkokemusta tuotantokoneiden vianhausta ja teollisuuden kunnossapitotiimissä toimimisesta
- Kokemusta mm. Servomoottoreista ja automaatiojärjestelmistä
- Piirustusten ja piirikaavioiden lukutaitoa
- Sujuva suomen kielen taito. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 21.9.2024. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jutella lisää tehtävästä, voit olla yhteydessä Sakari Seppäseen p. 040 523 1834.

Prohoc Operation & Maintenance

Prohoc on monipuolinen teollisuuden palvelukumppani, joka tukee asiakkaidensa kasvua työmaarakentamisesta ja projektitoimituksista aina tuotantoon ja kunnossapitoon asti.

Käyttö- ja kunnossapitopalvelumme auttavat teollisuuden sijoittajia, teollisuuslaitoksia ja teknologian toimittajia hallitsemaan, ylläpitämään ja kehittämään toimintaa ja palveluitaan. Toimintaamme kuuluvat muunmuassa tehtaiden ja laitteiden huoltopalvelut, tuotannon kehityspalvelut sekä laitteiden asennus- ja siirtopalvelut maailmanlaajuisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.prohoc.fi/fi/jobs/4913228-mekaniikka-sahko-ja-automaatioasentajia