Johtava pysäköinnintarkastaja, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Palkkaus: 3353,30€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme nyt johtavaa pysäköinnintarkastajaa pysäköinninvalvonta ja pysäköintipalveluun vetämään yhtä kolmesta valvontayksiköstämme.

Johtavana pysäköinnintarkastajana johdat valvontayksikkösi tuloksellisuutta ja vastaat osaltasi valvonnan kattavuudesta sekä seuraat ja ohjaat asiakaspalvelun toimivuutta. Asetat yksikkösi tavoitteet yhteistyössä kahden muun valvontayksikön johtavan pysäköinnintarkastajan kanssa. Olet myös osa palvelun ohjausryhmää ja tehtävääsi kuuluu aktiviinen toiminnan kehittäminen.

Toimit lähiesihenkilönä kahdeksalle pysäköinninvalvonnan ammattilaiselle, joita johdat kannustavalla, valmentavalla ja osallistavalla otteella työhyvinvointia edistäen. Vastaat valvontayksiköiden osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä.

Tärkeä osa tehtävääsi on myös ulkoinen ja palvelun sisäinen asiakaspalvelu, jota teet vastaamalla palautekanavan kautta, puhelimitse ja sähköpostitse tuleviin yhteydenottoihin. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa niin kaupunkiympäristön toimialalla kuin ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa.

Haemme tehtävään henkilöä, joka tuntee omakseen liikenneturvallisuuden edistämisen pysäköinninvalvonnan keinoin ja Helsingin kaupungin johtamisen kulmakivet: Johdat näkemyksellisesti ymmärtäen kaupungin strategian sekä sitä tukevat tavoitteet, osoitat innostusta omalla esimerkilläsi ja energiallasi, johdat johdonmukaisesti ja eettisesti, sekä osoitat toiminnallasi toimeenpanokykyä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Pääset tekemään vaikuttavaa työtä Helsingin ja helsinkiläisten hyväksi. Saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja; muun muassa runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan, Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun ja työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, ettei työ ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto sekä pysäköintiä ja pysäyttämistä koskevien sääntöjen tuntemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään kokemusta esihenkilötehtävistä tai vastaavaa johtamiskokemusta ja erinomaisia valmiuksia toimia esihenkilönä.

Eduksi katsotaan valmiudet toimia kouluttajana pysäköinninvalvonnan ja pysäköintipalvelujen asiantuntijaorganisaatiossa, muutos- ja uudistumiskyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen työskentelyote haasteellisienkin asiakaspalvelutilanteiden hoitamiseksi.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 3 353,30 euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ensisijaisesti alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta 23.9.2024 klo 16 mennessä.

Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Merkitse kuoreen tunnus KYMP-03-60-24. Hakemuksen on oltava perillä kirjaamossa hakuajan päättymiseen klo 16.00 mennessä. Hakemukset ovat julkisia.

Huomioitavaa:
Virassa on kuuden kuukauden koeaika ja virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä 30 päivän kuluessa virkaanottopäätöksen tiedoksiannosta.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KYMP-03-60-24