Vuorovastaava, ravintola, Kattava Catering Lappeenranta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kattava Catering Lappeenranta Oy pyörittää Lappeenrannassa tällä hetkellä kolmea lounasravintolaa; Ravintola Saimaa (Osuuspankin talon 6.krs), Ravintola Konttori (virastotalo) ja Ravintola Lentokenttä (Lpr:n lentoasema) sekä järjestää monen kokoluokan catering-tapahtumia ja -tilaisuuksia ympäri Suomen.
Konserniin kuuluvat lisäksi kesäsesonkipaikat s/s Suvi-Saimaa, m/s Camilla, Pizzeria Don Papa ja Katto-terassi.
Työllistämme ympärivuotisesti noin 20 henkilöä ja kesäsesongilla yli 100 henkilöä.

Haemme joukkoomme vahvistukseksi jo kokemusta omaavia esihenkilöitä sekä keittiön että salin puolelle. Työtehtävät ovat monipuolisia ja räätälöitävissä jokaisen omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden perusteella. Tärkeintä on, että hakijalta löytyy innostusta alaa kohtaan, hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä ja kehittää sekä valmius tehdä erilaisia työtehtäviä vaihtelevassa ympäristössä.

Tarjoamme erittäin monipuolisen työympäristön, mahdollisuuden kehittyä, mukavan työyhteisön ja halutessasi vaihtelevuutta työtehtäviin.

Ei ole väliä, oletko urasi alussa vai jo kokeneempi konkari: jos olet valmis vastaanottamaan uusia haasteita ja haluat päästä osaksi Kattavan tiimiä, laita hakemus tuota pikaa. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Liitäthän hakemukseesi cv:n ja suosittelijat ja kerrot vapaasti, mitä toisit tullessasi, jos pääsisit osaksi meidän porukkaamme. Jos toiveet ja tarpeet kohtaavat, tarjoamme ympärivuotisen työn, jossa on mahdollista edetä esimerkiksi ravintolapäällikön tehtäviin kesäksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:reetta.tamminen@kattavacatering.fi