Kassamyyjä/hyllyttäjä haussa Kuopion seudulle, Ku, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
AVOIN HAKU: Oletko luontainen asiakaspalvelija ja nautit kassatyöskentelystä tai tuotteiden hyllyttäminen, ja hyllyjen järjestyksen ylläpito on sinulle mieluista puuhaa? Jos kaupan alan työtehtävät ovat sinun juttusi, jatka lukemista.

Haemme asiakasyrityksillemme kassamyyjiä ja hyllyttäjiä Kuopion alueelle! Työtehtäviisi voi lisäksi kuulua myös esimerkiksi verkkokauppakeräilyä.

Kaupan alan työntekijänä tehtävänäsi on huolehtia, että asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotteet ostosreissuillaan hyvän asiakaspalvelun siivittämänä. Työssäsi esimerkiksi purat kuormaa ja hyllytät tuotteita esille. Toisinaan palvelet asiakkaita kassalla, jossa hoidat rahastusta ja muita kassatehtäviä. Työ voi pitää sisällään myös muita myymälän siisteyteen ja järjestykseen liittyviä tehtäviä, sekä verkkokaupan keräilyä.

Kassatyössäsi tarvitset tarkkuutta ja huolellisuutta, jotta esimerkiksi rahastus sujuu oikein ja tuotteet löytävät oikeille hyllypaikoille. Plussaa on, että sinulta löytyy jo ennestään ikärajapassi, sekä kokemusta Veikkaus-koneen käytöstä, että pakettien käsittelystä. Alan tehtävät edellyttävät toisinaan myös hyvää fyysistä jaksamista. Kuulemme mielellämme, mikäli olet jo kerryttänyt alalta kokemusta, joten lisääthän hakemuksellesi/Bolt-profiiliisi mahdolliset aiemmat työkokemuksesi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kaupan alan konkari tähän tehtävään hakiessasi sillä oikea asenne ratkaisee!

Työ on kaupan aukioloaikojen mukaista vuorotyötä ja pääosin työaika sijoittuu maanantaista sunnuntaihin kello 6-23:n väliselle ajalle. Työtä on tarjolla vaihtelevasti eli se sopiikin siis hyvin joustavaan elämänrytmiin ja esimerkiksi opintojen oheen pidemmäksikin aikaa.

Bolttilaisena sinulle kuuluvat:
+ Aina vähintään työehtosopimuksen mukainen ja kokemukseen pohjautuva palkkaus.
+ Laadukas työterveyshuolto.
+ Bonusta hyvin tehdystä työstä.
+ Jopa 250 euron suosittelubonuksen sinulle, kun suosittelet myös kaveriasi töihin ja hän työllistyy Boltille. Maksamme jokaisesta kaverisi tekemästä työtunnista euron sinulle, aina 250 työtuntiin saakka, eikä suosittelujen määrä ole rajoitettu. Kysy lisää!

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa pikaisesti Bolt-sovelluksen tai kotisivujemme kautta. Voit myös liittää CV:n mukaan hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1436443