Kolme terveyskeskushammaslääkäriä, Nakkila, Huitt, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suun terveydenhuollon keskisen palveluryhmän muodostavat Nakkilan kunta sekä Harjavallan, Kokemäen ja Huittisten kaupungit. Ensisijaiset työpisteet ovat Nakkila, Huittinen ja Harjavalta.

Terveyskeskushammaslääkärin työ sisältää monipuolisen tehtäväkentän. Nuorekas työyhteisö sekä kehitykseen ja koulutukseen kannustava työilmapiiri antavat erinomaiset mahdollisuudet ammatissa kehittymiseen.

Meillä saat mahdollisuuden toteuttaa haluamiasi erikoisalatoiveita sekä hoitaa potilaita kokonaisvaltaisesti, laadukkaasti ja oikea-aikaisesti lapsesta aikuiseen. Ammattitaitoiset kollegat tarjoavat hyvät konsultointimahdollisuudet.

Käytössämme ovat sekä LifeCare- että WinHIT-potilastietojärjestelmät.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys.
Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Myös hammaslääkäriopintojen syventävän käytännön harjoittelijat huomioidaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-05-173-24/fi_FI