Asentaja, Vianor Oy, Vaasa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarvitsemme rengassesongissa joukkoomme auton siirtäjiä, renkaan pesijöitä ja rengasasentajia.

- Auton siirtäjänä ajat asiakkaiden autot halliin ja hallista pois sekä luovutat avaimet asiakkaalle. Pärjäät B-ajokortilla ja positiivisella asiakaspalveluasenteella.

- Renkaan pesijänä peset rengaspesurilla asiakkaan renkaat ennen siirtoa säilytykseen. Työ on rutiininomaista ja helppo oppia.

- Rengasasentajan työt koostuvat pääasiassa renkaan irrotuksesta/kiinnityksestä ajoneuvoon ja asennuksista vanteille. Lisäksi voit saada varaston hallintaan liittyviä tehtäviä. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä, me koulutamme sinut tehtävään.

Kiinnostuitko? Täytä tietosi verkkolomakkeella osoitteessa https://vianor.fi/tyopaikat tai käy tuomassa hakemuksesi suoraan palvelupisteeseen. Työ kestää noin 1-3 kuukautta. Voit halutessasi esittää toivomuksen tehtävästä (auton siirtäjä, renkaan pesijä, rengasasentaja).

Lisätietoja antaa palvelupisteen päällikkö Tomi Tuohimaa puh. 044 430 9807.

Vianor on Pohjoismaiden suurin rengas- ja autohuoltoketju sekä digitaalisten rengaspalveluiden edelläkävijä. Meillä on 175 omaa palvelupistettä ja lisäksi laaja Vianor-partnerverkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman renkaita sekä rengas- ja huoltopalveluja - vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä otteella. Lue lisää: www.vianor.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://vianor.fi/tyopaikat