Sales Support Specialist / RekryKoulutus, Kelluu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kelluu tuottaa ilmasta kuvattua laadukasta dataa ja valvontaa asiakkaiden käyttöön. Kelluun erikoisuus on päästöttömät ilmalaivat, jotka kulkevat äänettömästi ja autonomisesti pilvien alapuolella yli kymmenen tunnin lentojaksoja. Kelluun teknologialla ratkaistaan esimerkiksi ympäristöön liittyvyiä kysymyksiä, kuten kuvannetaan katastrofialueita tai luodaan vaikkapa tarkka digitaalinen malli jostakin alueesta.

Lue lisää meistä osoitteessa www.kelluu.com

Työtehtävät Sales support specialistille:

- Tuet joukkuepelaajana myyntikenttäämme kaikissa käänteissä, kuten valmistelet tarjouksia, käytät CRM:ää, etsit uusia asiakkaita kontaktoitavaksi ja lisäksi pidät aktiivisesti yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin.
- Toimit CRM:n päivittäisenä käyttäjänä ja pidät asiakastiedot ajantasaisina
- Toimit myyntikenttämme yhteyshenkilönä käytännön järjestelyissä, esimerkiksi matkasuunnitteluissa
- Mahdollisuuksien mukaan osallistus myynti- ja tarjousprosesseihin. Kelluulla tapahtuu jatkuvasti paljon ja motivoitunut ihminen pääsee näkemään todella laajasti kasvavan ja kansainvälistyvät yrityksen arkea.

Toivomamme henkilö:
- On äärimmäisen motivoitunut ja tarkka. Tarjousprosessit voivat olla pitkiä ja vaatia tiukkojen määräysten täyttämistä
- Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Olemme kansainvälinen työyhteisö ja toimistolla puhumme englantia
- Näkemyksemme mukaan korkea motivaatio, hyvät taidot it-järjestelmien ja erityisesti CRM:n kanssa sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Teet töitä asiakkaiden ja oman myyntikenttämme kanssa.

Työ sijaitsee Joensuun Reijolassa ja toivomme löytävämme itsellemme pitkäaikaisen tekijän. Takaamme, että Kelluun matkassa pääset tekemään jotain täysin uniikkia kansainvälistä tarinaa ja kehitysmahdollisuudet eivät tule loppumaan kesken.

Paikkaa haetaan Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765