Sairaanhoitaja, Nummelan Kaarikeskussäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sairaanhoitajaa Kaarikeskussäätiölle vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa sairaanhoitajaa Kaarikeskussäätiölle. Oletko sinä etsimämme henkilö?
Työhösi esimerkiksi kuuluu asukkaiden aktiivisen arjen mahdollistaminen, vastuu lääkehoidosta ja työn kehittämisestä, yhteistyö lääkärin, omaisten ja sidosryhmien kanssa sekä tiimin ohjaus ja neuvonta.

Työsi on pääsääntöisesti päivätyötä, työajoista voimme sopia yhdessä. Olemme joustava työnantaja ja olemme sitoutuneet hyvään esihenkilötyöhön. Esihenkilösi ja tiimi tukee sinua onnistumaan työssäsi. Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Sairaanhoitajan koulutus
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä ja olla mukana kehittämässä asukkaan näköistä hoivapalvelua iloisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut koulutus ja kehitysmyönteisessä organisaatiossa.

Arvostamme yksilöä kunnioittavaa työotetta, jossa tekemistä ohjaa asukkaan tarpeet enemmän kuin perinteiset rutiinit ja jossa tuetaan asukkaan olemassa olevia voimavaroja tarjoten elämänmakuista ja virkeää arkea.

Odotamme Sinulta halua työskennellä yhteisössä, jossa työtoveria kunnioitetaan. Yhdessä toteutetaan turvallisesti ja vastuullisesti vastuuhoitajuutta asukkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.
Käytössämme on Hilkka-potilastietojärjestelmä ja sen mobiilisovellus.

Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!
Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mira.pajunen@kaarikeskus.fi

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kaarikeskussäätiö on vanhuksille ja vammaisille hoivapalveluja tuottava yleishyödyllinen yhteisö. Asiakkaitamme ovat sekä kunnat että yksityiset henkilöt. Tarjoamme eritasoista hoivaa, hoitoa ja huolenpitoa tehostettuna palveluasumisena ja kotihoitona.
Lisätietoja meistä löytyy osoitteesta www.kaarikeskus.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mira.pajunen@kaarikeskus.fi