Rakennustyöntekijä Kirkkonummelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI! Nyt etsinnässä reipas ja oma-aloitteinen RAKENNUSTYÖNTEKIJÄ työmaalle Kirkkonummen seudulle - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ työmaalle Kirkkonummelle!

Työssäsi avustat teollisuuskohteessa rakennustöiden lomassa. Työnkuvaan sisältyy mm. levyjen sahausta, kiila-ankkureiden ja kannakkeiden asennusta, porausta, kiinnitystä, ja paljon muuta! Työ on ajoittain hyvin fyysistä, ja töitä tehdään päivävuorossa.

Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, maalaisjärkeä sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Aikaisempi kokemus rakennustöistä on välttämätöntä tehtävään, ja työ edellyttää voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4903990-rakennustyontekija-kirkkonummelle?promotion=1129553-trackable-share-link-te-rakennustyontekija-kirkkonummi