Hyvinvointialuejohtaja, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kelpoisuusehtoina virkaan ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän vastuualueeseen sopiva monipuolinen osaaminen sekä käytännössä osoitettu johtamistaito- ja kokemus. Edellytämme osaamista myös muutoksen johtamisesta, tuloksellisesta työskentelystä ja talousasioiden hallinnasta. Lisäksi sinulla tulee olla kyvykkyyttä johtaa ja hallita laajoja toiminnallisia kokonaisuuksia.

Hyvinvointialuejohtajan tehtäväkenttä on laaja ja monipuolinen. Johdat aluehallituksen alaisena hyvinvointialueen hallintoa, taloudenhoitoa ja muuta toimintaa. Teet tiivistä yhteistyötä aluevaltuuston ja alueen kuntien kanssa, sekä osallistut aktiivisesti YTA-toimintaan. Vastaat myös asioiden valmistelusta aluehallituksen käsiteltäväksi ja toimit aluehallituksen esittelijänä.

Arvostamme sinussa osallistavaa johtajuutta, aitoa läsnäoloa ja vahvaa sitoutuneisuutta. Hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintäosaaminen sekä strateginen kehittämis- ja johtamisote ovat niin ikään keskeisiä johtajaominaisuuksiasi. Englannin kielen taitosi tulee olla sujuvaa. Ymmärrät motivoituneen henkilöstön merkityksen tulosten aikaansaamisessa. Eduksesi katsomme myös ymmärryksen tutkimus- ja innovaatiotoiminnasta ja julkishallinnon tuntemuksen. Yhteiskunnallisen edunvalvonnan ja SOTE-asioiden osaaminen auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä.

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Uudelle hyvinvointialuejohtajalle laaditaan johtajasopimus ja valintaprosessissa hyödynnetään soveltuvuusarviota. Virkaan valitun on toimitettava aluehallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen tulee jättää 23.9.2024 klo 15:00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastatteluun kutsutuilta. Haastattelut järjestetään Kajaanissa tiistaina 1.10.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-00-7-24/fi_FI