Sairaanhoitaja, Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 17.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa sairaanhoitajaksi työryhmäämme

Sairaanhoitajana työskentelet mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikössä ja olet tärkeä osa yksikön moniammatillista työryhmää. Sairaanhoitajan työn tavoitteena on ylläpitää asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä. Meillä sairaanhoitajat toimivat asiantuntijoina lääkehoidon, fyysisen, - psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin sekä asiakaan toimintakykyyn liittyvissä asiakokonaisuuksissa.

Sairaanhoitajana työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Työtehtäviisi kuuluu mm:

- Verkostotyö tehtävän kannalta tarkoituksenmukaisissa verkostoissa
- Varmistaa, että asiakas saa hänelle kuuluvat terveydenhuollon palvelut sekä asiakkaan hoidon tarpeen arviointi
- Lääkehoitosuunnitelman toteutuksen ajantasaisuus ja työntekijöiden perehdytys ja siihen liittyvien näyttöjen vastaanottaminen
- Toimia yhteyshenkilönä terveydenhuoltoon liittyvissä asioissa ja opastaa muuta henkilökuntaa asiakkaiden terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asiakokonaisuuksissa
- Osallistua päivittäiseen asiakastyöhön sekä asiakastarpeen mukaiseen toimintaan kuten esimerkiksi ryhmien ohjaamiseen

Työsi tukena on oman työryhmän lisäksi sairaanhoitajakollegat sekä esihenkilösi.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus G24 sekä tämän lisäksi maksettava palkkaluokkalisä.

Tehtävään vaaditaan sairaanhoitajan (AMK tai aiempi opistoaste) tutkinto, hygieniapassi sekä lääkehoidon koulutus (esimerkiksi LOVe/LOP), jonka voi tarvittaessa suorittaa yksikössä työn alettua. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Hakuaika 17.9.2024 saakka. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Tehtävän aloitus heti sopivan löydyttyä ja sopimuksen mukaan.

Tarjoamme perussairaanhoitopalvelut sisältävän työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutusturvan sekä 220€ arvoisen vuosittaisen liikunta, kulttuuri ja hyvinvointiedun. Jos tulet autolla, saat auton parkkiin yksikön pihaan maksutta.

Mente Palvelut, eli Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö sr. on voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yritys. Meillä toiminta ei perustu voiton tavoitteluun vaan keskitymme asiakkaidemme, työntekijöidemme sekä yhteiskunnan hyvinvoinnin ja osallisuuden lisäämiseen. Toimintamme pohjautuu toipumisorientaation periaatteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukeskuksen johtaja Jenni Mettälä 040 1846860, jenni.mettala@mente.fi

Lue lisää meistä Menten nettisivuilta(https://www.mente.fi/) sekä facebookista(https://www.facebook.com/mentepalvelut/) ja Instagramista(https://www.instagram.com/mentepalvelut/)

TERVETULOA TYÖKAVERIKSEMME

mailto:heidi.palo-oja@mente.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mente.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=49&jbid=15