ISÄNNÖITSIJÄ - Salon Isännöitsijätoimisto / Tili-, Tipityy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme ISÄNNÖITSIJÄÄ!

Arvostamme isosti oma-aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä, joustavaa asennetta ja hyvää tekemisen meininkiä. Asiakas on ykkönen.

Meillä jokainen on alansa asiantuntija ja yhdessä muodostamme joukkueen, joka puhaltaa samaan hiileen, toisiaan auttaen ja tukien. Tällä hetkellä yrityksen palvelukseen kuuluu kolme työntekijää sekä yrittäjä itse. Konttori sijaitsee Salossa.

ISÄNNÖITSIJÄLTÄ odotamme kiinteistöalan ymmärrystä ja asunto-osakeyhtiölain tuntemusta. Tehtävään edellytetään IAT-tutkinto. Kaupallinen koulutus, kokemus taloushallinnon tehtävistä tai tekninen osaaminen lasketaan eduksi. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää tietokoneen, tavallisten toimisto-ohjelmistojen osaamista (Ms-office), hyviä kommunikaatiotaitoja, kykyä organisoida omaa työtään sekä oman auton käyttöä.

Työsuhde on vakinainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme olla työpaikka, johon on kiva tulla töihin. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy ja onnistuu työssään ja teemme yhdessä töitä tämän eteen. Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen itsenäiseen työhön sekä uran rakentamiseen.

Kun tunnemme paremmin toisemme ja tutustumisjakso/koeaika (6 kk) on ohi, niin tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä myös etänä. Hyvinvointi on tärkeää myös vapaa-ajalla. Kaikki työntekijämme saavat käyttöönsä Edenred kulttuuri/hierontaedun.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi lähettämällä hakemuksesi tehtävään sähköpostitse osoitteeseen tomi@tipa.fi . Muistathan liittää mukaan myös CV:si palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. #cv #isännöitsijä #töitä

Emme ota vastaan työhakukirjeitä, jotka eivät täytä vähimmäisvaatimuksia, joita vaaditaan tarjottavassa työtehtävässä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tomi@tipa.fi