Ravintola- tai suurtaloustyöntekijä ja kokki, Lounasravintola Paljetti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesä loppuu, mutta tahti kiihtyy!

Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme uusia tyyppejä!

Tällä hetkellä kokonaisuuteemme kuuluu viisi erilaista ravintolaa, joista viimeisimpänä muutoksensa sai uunituore viini ja tapas baarimme kulttuuritalo Valveella.

Siitä puheen ollen.

Oletko viineistä kiinnostunut tai niihin jo perehtynyt tarjoilija? Meillä on avoimena paikka innokkaalle tekijälle uusitussa viini ja tapas ravintolassamme. Perehdytyksestäsi vastaa sommelier, jonka aisaparina et voi muuta kuin oppia!

Entä ovatko juustot, oliivit, leikkeleet sekä muu antipasto lähellä sydäntäsi? Sama täällä. Osaatko syömisen lisäksi myös valmistaa näistä kauniin ja houkuttelevan buffetin? Tule meille kokiksi loihtimaan ihana kattaus ilta-asiakkaidemme iloksi. Tässä työssä ei ole kaavoja, vaan saat itse vaikuttaa raaka-aineiden valintaan ja buffetin vaihtuvaan sisältöön.

Meillä voit työllistyä sujuvasti erinäisiin työtehtäviin, sillä avoimena on esimerkiksi lounaskokin, catering- ja tilausruokia valmistavan kokin sekä tarjoilijan paikkoja.

Tarjoiluhenkilökuntaa koskien paikkoja on avoinna niin kokeneille konkareille kuin myös nuoremmille, jotka alalle ovat tulossa. Asenne ratkaisee ja tekemällä oppii!

Työtä voit tehdä osa-aikaisena tai vakituisena. Jos esimerkiksi tykkäät heittää satunnaista keikkaa, sovellut mainiosti osaksi tapahtumiemme ja catering tilaustemme henkilöstöä.

Kaikkiin ravintoloihimme pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.

https://makujenpaljetti.com/ravintolat/

Lisätietoja antaa
Kati Rautio p. 040 7022181 Yrittäjä
Max Peteri p. 044 2404519 Ravintolatoimenjohtaja
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:max.paljetti@gmail.com