Digital Marketing Specialist / RekryKoulutus, CareCare Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
CareCare Oy on 10 vuotta sitten perustettu yritys, joka valmistaa alihankintana terveydenhuoltoon potilassiirron apuvälineitä. Yrityksen tunnetuin tuote on CareCare IGS -Pitosukka, joka on tuotu markkinoille 2017. Pitosukka on maailman ainoa liukastumista ehkäisevä sukka, joka toimii niin kuivissa kuin kosteissa sisätiloissa. Se on tällä hetkellä käytössä kaikissa Suomen yliopistollisissa sairaaloissa ja useissa keskus- ja aluesairaaloissa. Pitosukan kv-markkinat ovat avautumassa Ruotsissa ja Tanskassa, joissa maissa meillä on jälleenmyyjät.

Haemme tiimiimme Digitaalisen & Sosiaalisen Median Markkinoinnin Osaajaa. Kansainvälisillä markkinoinnilla toimivassa terveysalan yrityksessä pääset tekemään digimarkkinointia ja monikanavaista sisällöntuotantoa yhteistyössä yrityksen työntekijöiden ja kv-kumppaniverkoston kanssa. Some sisältöä tehdään suomen ja englannin kielellä. Markkinoinnin kohdemaita ovat Suomi, Ruotsi, Tanska ja lähitulevaisuudessa Saksa.

Tässä tehtävässä tärkeä rooli on monikanavaisella sisällöntuotannolla, erityisesti some-kanavissa (LI, FB, IG, YouTube). Pääset hyödyntämään luovuuttasi teksti-, kuva- ja videosisällön tuottamisessa. Pääset tuottamaan sisältöjä sekä suomeksi että englanniksi mahdollisesti saksaksi. Tehtävässä pääset vahvistamaan jo kartuttamaasi markkinoinnin osaamistasi some-markkinoinnin alalla. Tehtävä sisältää monipuolista some-markkinoinnin kehittämistä, suunnittelua ja toteutusta sekä markkinointisisältöjen kirjoittamista. Tuotat kevyitä graafisia töitä (pikseli- ja vektorigrafiikkaa), teet kevyitä videoeditointeja sekä avustavia tehtäviä valokuva- ja videotuotannossa. Toteutuneiden somekampanjoiden ja viikoittaisen markkinoinnin mittarien ja analytiikan kuukausittainen seuranta ja niiden raportointi ovat osana toimenkuvaasi.

Kaikki työtehtävät on mahdollista hoitaa etätyöskentelynä. Yhteydenpitovälineenä yleisimmin käytössä Teams.

Paikkaa haetaan Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765