Asiakaspalvelun / logistiikan osaaja RekryKoulutus, Systeema Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Systeema on toiminut Joensuussa jo vuodesta 1981 ja laajentanut toimintaa Kuopioon vuonna 2021. Systeemasta saat tarvikkeet ja palvelut yrityksesi sujuvaan arkeen: toimistotarvikkeista kalusteisiin ja siivousvälineistä kahviautomaatteihin. Jokaisen kaupan päälle tulee työntekijämme rautainen ammattitaito oman alansa tuotteista. Systeemassa autetaan, etsitään, soitetaan, vastataan, viedään, tuodaan ja hymyillään - asiakkaat ovat tervetulleita asioimaan myymälässämme niin yrityksen puolesta kuin yksityisasiakkaana!

Haemme monipuolista tekijää, joka pystyy ottamaan haltuun asiakaspalvelun myymälässämme, pystyy omaksumaan varastologistiikan ja hallitsee myös erilaisia järjestelmiä. Eduksi katsomme kiinnostuksen kokonaisuuksien kehittämiseen ja IT-osaamisen. Et pelkää myöskään käydä asiakkaissa tekemässä myyntiä tai hoitaa hyllytyspalvelua asiakkaissa.

Paikkaa haetaan RekryKoulutuksen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765