Keikkatyöntekijä, Ohjaaja, Kakspy palvelut Oy Vuo, Kakspy Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kakspy Palvelut Oy Vuoksenkaaressa työskentelee sosiaali- ja terveydenhuollon koulutuksen saaneet ohjaajat. Työtehtäviin kuuluvat Yhteisöllisen asumisen palveluihin kuuluva asiakkaan yksilölliseen palveluiden toteuttamissuunnitelmaan perustuva tukeminen ja ohjaaminen itsenäistä asumista tukeviin taitoihin. Työ sisältää myös keittiötyöskentelyä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 8-20 välillä, sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä. Viikonloppuisin ja iltaisin. Työ sisältää yksin työskentelyä. Työhön perehdytetään.

Työntekijällä tulee olla sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinto (lähihoitaja, sairaanhoitaja tms.). Myös alan opiskelijat huomioidaan soveltuvin osin.

Hyvinvointialueen ja Kakspy Palvelut Oy:n edellyttämät lääkehoidon opinnot ja tentit tulee olla suoritettuna työn alkaessa. Tarjoamme mahdollisuuden lääketenttien tekoon ennen työn aloitusta.

Hakijalta odotetaan myönteistä elämänasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä päätöksentekokykyä, tiimityöskentelytaitoja ja hyvää kirjallisen työskentelyn taitoa. Lisäksi arvostamme kokemusta erityisryhmien kanssa työskentelystä sekä mahdollista erityisosaamista, jota hakija on halukas hyödyntämään työskentelyssään. Ajokorttiluokka B katsotaan eduksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juha.lindeman@kakspy.com