Kahvilapäällikkö, Tapiolan Kaisan Cafe Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Avaamme 1.11.2024 uuden Kaisan Cafen Isoon Omenaan ja haemme tiimiimme

Kahvilapäällikköä

Kaisan Cafe on Tapiolassa vuonna 1987 perustettu leipomo-kahvila, joka tunnetaan herkullisista korvapuusteistaan, runsaista leivonnaisistaan sekä iloisesta asiakaspalvelustaan.

Kahvilapäälliköltä toivomme iloista ja energistä asiakaspalveluasennetta ja kykyä toimia motivoivana esihenkilönä ja esimerkkinä tiimilleen. Sinulla on aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä ja näyttöä kahvilan tulosvastuullisista tehtävistä. Esihenkilönä sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot, paineensietokykyä, joustavuutta ja ratkaisukeskeisyyttä.
Vastaat kahvilasi operatiivisesta toiminnasta, työtehtävien jakamisesta, vuorosuunnittelusta sekä kehittämistoimenpiteistä. Teet työtäsi yhdessä esihenkilötiimisi kanssa saaden tukea myös suoraan yrittäjältä, joka toimii esihenkilönäsi.

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset vaikuttamaan kahvilan visuaalisuuteen, tunnelmaan sekä päivittäiseen toimintaan jo heti kahvilan alkumetreiltä lähtien, vaihtelevan työn, kilpailukykyisen palkan sekä kivat työkaverit ja herkulliset tuotteet joita on kiva myydä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/vk sisältäen työvuoroja kahvilan aukioloaikojen mukaan varhaisista aamuista myöhäisiin iltavuoroihin myös viikonloppuisin.
Työt alkavat jossain kohtii lokakuuta perehdytyksellä Tapiolan kahvilassa.

Mikäli sisälläsi vihlaisi, että tämä voisi olla just sun työpaikka niin laita hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: riikka@kaisancafe.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riikka@kaisancafe.fi