Työkykykoordinaattori, Kiteen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiteen kaupunki on kehittyvä Pohjois-Karjalan eteläisen osan Keski-Karjalan keskus. Meillä on monipuolinen elinkeinorakenne ja asukkaita on lähes 10 000. Kiteen kaupungin organisaatiossa työskentelee yli 300 sivistys- ja vapaa-aikatoimen, teknisen toimen sekä hallinnon ammattilaista.

Kiteen kaupunki hakee vakinaiseen toimeen
TYÖKYKYKOORDINAATTORIA

Tehtävä sijoittuu kaupungin työllisyyden hoidon tulosyksikköön. Työllisyyspalvelujen uudistuessa saat monipuolisen osaajajoukon työkaveriksesi. Toiminta-alueena on Kiteen kaupunki ja Tohmajärven kunta.

Työkykykoordinaattori toimii osatyökykyisten sekä työkyvyn heikkenemisen uhan alla olevien asiakkaiden asiantuntijana ohjaten heitä yksilöllisesti asiakkaan tilanteeseen sopivien palvelujen pariin tukien työllistymisen ja työelämässä pysymisen mahdollisuuksia.

Tehtävä sisältää työnhakija-asiakkaiden kuntoutus- ja eläkeselvittelyitä yhteistyössä laaja-alaisten verkostojen kanssa. Tehtävä edellyttää erinomaista työllisyyden sekä monialaisen palvelujärjestelmän tuntemusta. Tehtävässä toimitaan asiakkaiden tukena ja työssä vaaditaan asiantuntijuutta, verkostoitumiskykyä ja vaativien asiakastilanteiden hallintaa.

Osa työtehtävistä on mahdollista tehdä etänä, mutta asiakastyöskentely tapahtuu pääasiassa lähipalveluna.

Koulutusvaatimus on korkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteinen tutkinto. Työkokemus vastaavista tehtävistä ja suoritettu työkykykoordinaattorin tutkinto katsotaan eduksi.

Työkykykoordinaattorilta edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja eri verkostojen kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää omaa autoa.

Toimi täytetään 1.1.2025 lukien toistaiseksi.

Haastattelut pidetään viikon 40 aikana.

Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus ja CV tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/ maanantai 23.9.2024 klo 15.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618259/fi_FI