Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi, keikka, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2024
  • Hae viimeistään 25.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, keikkatyö, Onnikoti Olavi, Savonlinna

Tule tekemään vammautuneiden ja mielenterveyskuntoutujien ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme!

Tarjoamme Onnikoti Olavissa tehostettua palveluasumista vammautuneille ja mielenterveyskuntoutujille. Palveluissamme korostuvat jokaisen asukkaan yksilölliset toiveet, tarpeet ja tavoitteet.

Olet koulutukseltasilähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomija haluat tehdä kanssamme monipuolista työtä vammautuneiden ja mielenterveyskuntoutujien parissa. Meidän moniammatilliseen joukkoomme sopii niin kokenut konkari kuin haasteita pelkäämätön vasta työuran alkuvaiheessa oleva työntekijä.Voit olla vielä myös sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Työssäsi pääset hyödyntämään monipuolisesti omia vahvuuksiasi.

Toivomme, että olet asiakaslähtöinen, aktiivinen ja joustava kuntouttavan työn ammattilainen. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Menestyksekkään tehtävän hoitaminen vaatii suvaitsevaisuutta, kykyä heittäytyä sekä tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Meillä Onnikoti Olavissa jokaista työntekijä arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Kohtaamme asukkaat kunnioittaen jokaisen ainutkertaisuutta ja tuemme asukkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Työ on 2- tai 3-vuorotyötä.

Haethan tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta!

Innostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:
Yksikön päällikkö Eija Silvennoinen
puh. 044 531 9455
eija.silvennoinen@onnikodit.fi

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Savonlinna-Haapavedentie/Lhihoitaja--sairaanhoitaja-tai-sosionomi--keikkaty--Onnikoti-Olavi--Savonlinna_R0032455/apply