Farmaseutti, Kurikan I apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2024
  • Hae viimeistään 29.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onnellisen perheenlisäyksen johdosta asiakaspalvelusta pitävä farmaseutti saa töitä alkaen heti tai sopimuksen mukaan Kurikan apteekista noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on mahdollista muuttaa myöhemmin yhteisestä sopimuksesta toistaiseksi voimassa olevaksi työsuhteeksi. Toivomme kokoaikaista työsuhdetta, mutta arvostamme myös osa-aikaisen työpanosta. Kurikka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, noin 30 kilometriä Seinäjoen keskustasta. Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Ota yhteyttä!

Tiimimme kaipaa vahvistusta, ja juuri Sinä voit olla seuraava työkaverimme! Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne: reipas ja positiivinen.

Tarjoamme sinulle lähiapteekin monipuoliset tehtävät iloisessa ja osaavassa työyhteisössä. Työsuhde-etuna mm. tuntuva henkilökunta-alennus sekä Smartumin liikunta -ja kulttuurietu ja/tai hierontaetu. Olemme avoinna joka päivä: ma-pe klo 8.30 - 19, la klo 8.30 - 15 sekä su ja pyhäpäivisin klo 11.00 - 14.00. Apteekkijärjestelmämme on MAXX, ja koneellista annosjakelua saa toteuttaa. Toimimme myös opetusapteekkina.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla Terhi Lähteelle: terhi.lahde@apteekit.net tai laita avoin hakemus kotisivujemme Rekry -lomakkeen kautta Rekry - Kurikan apteekki. Lisätietoja p. 050 378 6540 (Terhi Lähde, apteekkari).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:terhi.lahde@apteekit.net