Automaatioinsinööri, Plytec Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Plytec Oy hakee automaatioinsinööriä kokeneeseen tiimiinsä. Automaatioinsinöörinä tulet olemaan tärkeässä roolissa toiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta parantavien automatisoitujen järjestelmien suunnittelussa, ohjelmoinnissa, kehittämisessä ja toteutuksessa. Aiemmasta taustastasi ja vahvuuksistasi riippuen voit keskittyä tiettyyn projektien osa-alueeseen, olipa kyseessä suunnittelu, kehitys, ohjelmointi tai käyttöönotto.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tehdä tiivistä yhteistyötä vanhempien kollegoiden ja asiakkaiden kanssa ymmärtääksesi projektin vaatimuksia ja tuottaaksesi innovatiivisia ratkaisuja. Satunnaisia matkoja (20-30 päivää vuodessa) vaaditaan valvomaan automaatiojärjestelmien asennusta ja käyttöönottoa asiakkaan toimipisteissä, joissa saat tarvittaessa käytännön tukea ja teknistä asiantuntemusta. Plytec:llä asetamme etusijalle jatkuvan oppimisen ja kehittymisen tarjoamalla tukevan ympäristön, jossa voit laajentaa taitojasi ja osaamistasi automaatiotekniikan alalla.

Tarjoamme
- Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä
- Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaa
- Joustavan työympäristön
- Kannustavan ja rennon työympäristön

Etsimme hakijalta
- Soveltuvaa koulutusta (esim. automaation tai mekatroniikan tutkinto)
- Aikaisempaa kokemus PLC-ohjelmoinnista (Siemens SIMATIC S7-1500)
- Halukkuutta matkustaa tilausprojekteihin
- Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielentaitoa

Näemme etuna
- Kokemusta koneen turvaohjauksesta
- Automaatiokomponenttien tuntemuksesta
- Aikaisempi kokemus vaneriteollisuudesta

Valintaprosessimme on jatkuva ja suljemme hakuilmoituksen, kun sopiva henkilö on löytynyt tiimiimme. Hakemuskirjeen, ansioluettelon ja palkkatoiveen voit lähettää suoraan Samille ja Tatulle. Halutessasi voit myös tiedustella lisää työtehtävästä tiistaisin tai torstaisin kello 15:00-16:00 välillä.

Yhteystiedot:
Sami Suuronen (Toimitusjohtaja)
sami.suuronen@plytec.fi
+358 50 443 5000

Tatu Parviainen (Automaatio-insinööri)
tatu.parviainen@plytec.fi
+358 50 463 8394

Plytec Oy
Plytec palvelee vaneriteollisuutta kolmatta vuosikymmentä. Olemme Plytecissä seuranneet teknologian ja vanerimarkkinoiden viimeisintä kehitystä. Uskomme, että vanerin tulevaisuus on korkealaatuisissa tuotteissa ja kyvyssä vastata asiakkaiden tarpeisiin - vaikka raaka-aineongelmat vaikeuttaisivatkin sitä entisestään. Plytecin missiona on tarjota kehittynyttä teknologiaa, joka parantaa kilpailukykyä nyt ja tulevaisuudessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sami.suuronen@plytec.fi