Avoin hakemus ravintolatöihin, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 1.1.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
"Meillä on 15 vuoden kokemus tarjoilu-, ja baarityöskentelystä Tampereen keskeisimmissä lokaatioissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme osaajia, jotka välittävät työnsä jäljestä, ovat valmiita kehittymään ja tuovat iloa ympärillensä".

Haemme Tampereen alueelle reippaita ravintola-alasta kiinnostuneita työntekijöitä useille asiakasyrityksillemme.

Jätä meille avoin hakemus ravintola-alan töihin!

Kaikki osaaminen on plussaa, mutta merkittävä kriteeri on motivaatio oppia ja kehittyä. Hyvät tekijät löytävät aina paikkansa.

Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme tarjota kauttamme työllistyville vinkkejä ja opastusta ammatilliseen kehittymiseen.

Hakemuksen jättäminen on helppoa. Jätä yhteystietosi, vastaa muutamaan monivalintakysymykseen ja lopuksi jätä CV, sekä halutessasi myös hakemuskirje. Mikäli pystymme mätsäämään sinulle työpaikan, kutsumme sinut haastatteluun.

Hakijoilta odotamme mahdollisuutta työskennellä joustavasti asiakasyritystemme tarpeiden mukaan. Kaikkiin työpaikkoihin ei vaadita aiempaa työkokemusta; usein pärjää reippaalla ja toimeen tarttuvalla asenteella. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tiimipelihenkisyyttä!

Huomaathan, että pystymme työllistämään pääasiassa täysi-ikäisiä, 18-vuotta täyttäneitä.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/21592019