Elektroniikkasuunnittelija, Satel Oy, Salo/Turku, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko urasi alkuvaiheilla oleva elektroniikkaosaaja, joka palaa halusta olla mukana kehittämässä maailmanluokan langattomia tietoliikenneratkaisuja? Jatka lukemista, sillä tässä on sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus hypätä mukaan globaaliin liiketoimintaan alan huippuosaajien parissa. Etsimmekin nyt Satel Oy:lle elektroniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen!

Yritys: Satel Oy

Sijainti: Salo / Turku

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

SATEL on maailman johtava toimintakriittisten langattomien yhteysratkaisujen kehittäjä ja valmistaja. Rakennusteollisuudessa, kaivoksissa ja maataloudessa digitalisointi ja automaatio etenevät parhaillaan vahvasti, ja kehitys jatkuu lähivuosina voimakkaana koneiden ja laitteiden itsenäistä eli autonomista toimintaa kohti. Mainittu kehityskulku edellyttää laajaa globaalin teknologiakentän kehittymistä mm. tekoälyn, anturiluennan ja turvasignaalien tarvitsemien langattomien tiedonsiirtoteknologioiden osalta. Panostaessamme enemmän automatisoituvien ja autonomisten sovellusten tiedonsiirtotarpeisiin haemme nyt vahvistusta maailmanluokan teknologiatiimiimme.

Elektroniikkasuunnittelijana vastaat Satel Oy:n langattomien tietoliikenneratkaisujen kehittämisestä ja suunnittelusta. Tässä tehtävässä menestyäksesi voit olla vielä urasi alkuvaiheilla, kunhan sinulla riittää motivaatiota kasvaa alan ammattilaiseksi. Osaava tiimi on valmiina ottamaan sinut vastaan ja opettamaan sinulle alan parhaat käytännöt. Tämän tiimin tuella tulet siis varmasti kehittymään urallasi elektroniikkasuunnittelijana!

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on harrastuneisuutta alan parista.

SATEL käyttää projekteissaan alan viimeisintä tekniikkaa, joten tehtävässä pääset toimimaan huippumodernien ratkaisujen parissa. Suurin osa Satel Oy:n projekteista sijoittuu globaaleille markkinoille, joten työssä pääset toimimaan kansainvälisten projektien parissa. Lisäksi tehtävässä saat tueksesi osaavan tiimin, joka haluaa auttaa sinua kasvamaan urallasi.

Työtehtävät:

- Elektroniikkapiirien suunnittelu ja kehitys
- Toimintavarmojen langattomien laitteiden prototyyppien rakentaminen ja testaus
- Piirilevyjen suunnittelu sekä komponenttien valinta
- Yhteistyö mekaniikka- ja layout tiimien sekä muiden sidosryhmien kanssa, varmistaen tuotteiden korkean laadun ja luotettavuuden
- Osallistuminen tuotteiden testaukseen, validointiin ja dokumentointiin

Etsimme:

- Kielitaito: Sujuva suomen sekä englannin kielitaito
- Koulutus: Tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK)
- Kokemus suunnittelutyökaluista (kuten PADS tai Solidworks) katsotaan eduksi

Arvostamme, jos sinulla on harrastuneisuutta alan parista.

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

SATEL on yksi maailman johtavista radioverkkoteknologian asiantuntijoista ja kehittäjistä. Kehitämme, valmistamme ja myymme korkealaatuisia langattomia yhteysratkaisuja, jotka mahdollistavat toimintakriittisyyden vaatimuksiin vastaavat turvalliset ja varmat yhteydet. Palveluksessasi on myös verkonsuunnittelupalvelumme ja tekninen tukemme sekä maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkostomme. Yrityksen historia ulottuu vuoteen 1986.

Missiomme on tukea kumppaniemme ja asiakkaidemme menestystä teknologiamme ja ammattitaitomme avulla. Ratkaisujemme ytimessä ovat toimintakriittiset yhteydet. Tarjoamme luotettavia ja varmoja yhteyksiä, jotka pitävät liiketoimintasi käynnissä kaikissa olosuhteissa. Tämä tarkoittaa joko itsenäistä omaa verkkoa tai mobiiliyhteyksiä sekä sitä että saat parhaan ratkaisun, palvelun ja tuen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/elektroniikkasuunnittelija-satel-oy-salo/HNIJ0R?i=0