Salityöntekijä/Monitoimityyppi talvisesonkiin!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
NYT olisi salitöistä ja kahvilan hulinasta pitävälle paikka tarjolla SALITYÖNTEKIJÄNÄ/MONITOIMITYYPPINÄ Ylläksellä kahvilassa talvisesongissa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme SALITYÖNTEKIJÄÄ/MONITOIMITYYPPIÄ kahvilaan talvisesonkiin Ylläkselle!

Tässä työssä toimit hyvin monipuolisissa tehtävissä luonnonläheisessä kahvilassa aivan Yllästunturin kupeessa. Työtehtäviisi voi sisältyä salityötä, asiakkaiden palvelua, kassatyötä, keittiön avustavia töitä, lumenluontia ja paljon muuta! Työt alkavat joulukuussa ja kestävät kevääseen asti, mutta valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulla olevan innostunut, motivoitunut ja positiivinen asiakaspalveluasenne, sekä hyvät tiimityötaidot! Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ja englantia tulisi puhua ainakin jonkin verran. Etua tehtävään saat Anniskelu- ja Hygieniapassista, sekä saksan tai ranskan kielen taidosta!

Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja meillä Täytöllä jokaisella sesonkityöntekijällä on myös mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka palkassa! Majoituksen etsimisessä autetaan tarvittaessa.

Tsekkaa myös muut avoimet työpaikat Lapin sesongissa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Karriin yhteyttä! Valintoja tehdään jo syksyn aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 4606359 tai karri@taytto.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4892052-salityontekija-monitoimityyppi-talvisesonkiin-yllakselle?promotion=1125691-trackable-share-link-te-salityontekija-monitoimityyppi-yllas