Kokki hotelliravintolaan talvisesonkiin!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI sinä keittiön terävin kokkiveitsi! Tarjolla maaginen paikka KOKKINA Ylläksellä talvisesongissa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme KOKKIA hotelliravintolaan talvisesonkiin Ylläkselle!

Työssäsi toimit idyllisen ja mökkihenkisen hotellin ravintolassa á la carte -kokkina. Työnkuvaan kuuluu niin aamupala-, lounas- kuin illallistarjoilujen valmistusta hyvin monipuolisesti - eli tylsää ei töissä tule! Työt alkavat arviolta marras-joulukuussa, ja töitä tarjolla koko sesongiksi kevääseen saakka.

Toivomme sinulla olevan innostunut, motivoitunut ja positiivinen palo ruoanlaittoa kohtaan, ja hyvät tiimityötaidot! Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa, sekä Hygieniapassia ja alan koulutusta sekä työkokemusta.

Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja meillä Täytöllä jokaisella sesonkityöntekijällä on myös mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka palkassa! Majoitus on tarjolla hyvin edullisesti kävelymatkan päässä työpaikalta!

Tsekkaa myös muut avoimet työpaikat Lapin sesongissa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Samiin yhteyttä! Valintoja tehdään jo syksyn aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4884958-kokki-hotelliravintolaan-talvisesonkiin-yllakselle?promotion=1123751-trackable-share-link-te-kokki-hotelliravint-yllas