Tarjoilija Ylläkselle talvisesonkiin!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JUHUU sinä ravintola-alan innostunut osaaja! Nyt tarjolla ainutlaatuinen paikka TARJOILIJANA Ylläksellä talvisesongissa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme TARJOILIJAA hotelliravintolaan talvisesonkiin Ylläkselle!

Työssäsi toimit tarjoilijan tehtävissä idyllisen hotellin ravintolassa. Työnkuvaan kuuluu niin aamupala-, lounas- kuin illallistarjoilujen hoitamista, sekä asiakkaiden palvelua monipuolisesti hyvin idyllisessä ja mökkihenkisessä hotellissa! Työt alkavat arviolta marras-joulukuussa, ja töitä tarjolla koko sesongiksi kevääseen saakka.

Toivomme sinulla olevan innostunut, motivoitunut ja positiivinen palo asiakaspalvelutyötä kohtaan, ja hyvät tiimityö- sekä palvelutaidot! Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sekä Hygienia- ja Anniskelupassia. Aiempi kokemus a la carte -tarjoilijan työstä on myös eduksesi!

Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja meillä Täytöllä jokaisella sesonkityöntekijällä on myös mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka palkassa! Majoitus on tarjolla hyvin edullisesti kävelymatkan päässä työpaikalta!

Tsekkaa myös muut avoimet työpaikat Lapin sesongissa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Samiin yhteyttä! Valintoja tehdään jo syksyn aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4878701-tarjoilija-hotelliravintolaan-talvisesonkiin-yllakselle?promotion=1121935-trackable-share-link-te-tarjoilija-hotelliravintola-yllas