Varhaiskasvatuksen opettajia, Kokkolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 13.2.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä päiväkoti- tai esiopetusryhmässä ja vastaa oman lapsiryhmänsä pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Kokkolan varhaiskasvatuksessa vaalimme lapsen sensitiivistä kohtaamista ja vahvuusperustaista pedagogiikkaa. Olemme mukana myös valtakunnallisessa Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmassa ja kehitämme aktiivisesti positiiviseen ja osallistavaan pedagogiikkaan perustuvaa varhaiskasvatusta.

Varhaiskasvatuksen opettajalta odotamme varhaiskasvatussuunnitelman vahvaa tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain määrittelemä kelpoisuus (540/2018).

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Uudet hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastattelussa esitetään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tai liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.
Täytä hakulomake Kuntarekryssä ja tule kanssamme kehittämään Kokkolan varhaiskasvatusta!

Palkkaus määräytyy Kokkolan varhaiskasvatuksen opettajan tva:n mukaisesti.
Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Tehtävään valitun on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOK-03-131-24/fi_FI