Sairaanhoitaja, Mainiokoti Capella, Helsinki, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja, Mainiokoti Capella, Helsinki

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Capellaan Helsingin Kalasatamaan. Olemme metroaseman vieressä ja meille pääsee helposti myös bussilla tai omalla autolla.

Olemme 31 paikkainen koti, joka tarjoaa yksilöllistä, ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille.

Capellassa on mukava työyhteisö, joka innolla odottaa sinua työkaveriksi meille. Meidän työyhteisössämme olemme yhdessä sopineet, että jokainen kantaa vastuun omista tehtävistään ja luotamme työkaveriimme. Kommunikoimme avoimesti ja ystävällisesti ja kunnioitamme toistemme kulttuureja. Esihenkilö kuuntelee henkilökuntaa ja tukee työssä jaksamista.

Meille tärkeät asiat ovat lämminhenkinen kohtaaminen asukkaiden kanssa, sujuva yhteistyö omaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä mukava aktiivinen yhteinen arki.

Capellassa saat kattavan perehdytyksen, ja aina apua tarvittaessa.
Meillä arvostamme työntekijää ja olemme joustava työantaja. Työaikoihin ja työvuoroihin voit meillä totta kai luonnollisesti vaikuttaa.

Sinulta toivomme mielellään jonkin verran työkokemusta, mutta hae myös rohkeasti vaikka olisit valmistunut vasta äskettäin, jaamme mielellämme osaamistamme kanssasi. Toivomme kuitenkin, että olet jo valmistunut sairaanhoitajaksi.

Palkkaus: noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Palkkaluokka G22D + tehtäväkohtaiset lisät + henkilökohtaiset lisät.

Edut: Meillä Mehiläisellä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut.

Yksityisellä palveluntuottajalla on 1.1.2024 alkaen velvollisuus tarkistaa työnhakijoiden ja työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluiden Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaisten edellytysten täyttyessä.

Työ on päivätyötä tai 2-vuorotyötä ja työsuhde on kokoaikainen.
Meillä voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Katja Lintuniemi
katja.lintuniemi@mainiokodit.fi
puh. 040-6874829
Tavoitettavissa ma-pe klo 10-14 välisenä aikana

Haethan tehtävää 30.9.2024 mennessä, mutta huomioi, että palkkaamme tekijän heti kun löydämme sopivan henkilön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Capellan-Puistotie/Sairaanhoitaja--Mainiokoti-Capella--Helsinki_R0030771/apply