Johdon assistentti, BoMentis Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 2800€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Talousassistentti, Espoo (Uusimaa)
BoMentis Oy etsii talousassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan. BoMentis Oy on valmentavan johtamisen koulutusorganisaatio, jonka tavoitteena on luoda organisaatioihin hyvän johtamisen ja yhteistyön maaperää.

Työtehtävä: Johdon talousassistenttina saat tehdä monipuolisia tehtäviä yrityksen taloushallinnossa ja asiakaspalvelijana sekä vaikuttaa osaamisellasi organisaation menestykseen.

Mikä on BoMentis?

Asiakaskuntamme koostuu pääosin Suomessa toimivista organisaatiosta, jotka haluavat kehittyä alansa huipuksi. Kehitämme asiakkaittemme johtamisen laatua luomalla edellytykset valmentavan johtamiskulttuurin vahvistumiselle. Olemme valmennusalan edelläkävijä ja ajatusjohtaja. Kirjoitamme kirjoja ja teemme jatkuvasti aktiivista tuotekehitystä. Olemme asiakkaittemme paras ystävä. Teemme valmentavasta johtamiskulttuurista totta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää yrityksen sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua uudelle tasolle. Tarjoamme sinulle vauhdikkaan arjen, loistavat työkaverit ja näköalapaikan nopeasti kehittyvällä toimialalla pienessä ja joustavassa organisaatiossa.

Tarjoamme sinulle työpaikkaa, jossa teet merkityksellistä työtä ja samalla saat kehittyä ja kokea onnistumisen kokemuksia. Kovan luokan ammattilaisista koostuva henkilöstömme tarjoaa erinomaisen lähtökohdan työssä onnistumiselle. Tuemme toisiamme tiukoissa paikoissa ja jaamme auliisti osaamistamme.

Kattava työterveyshuoltomme ylläpitää terveyttäsi. Viihdymme yhdessä myös vapaalla ja järjestämme aktiivisesti mukavia mahdollisuuksia rentoutua maailman parhaiden työkavereiden seurassa.

TEHTÄVÄN KUVAUS

Arvostamme pk-yrityksen kokonaisvaltaista taloudellista ymmärrystä. Työssäsi:

Hoidat myynti- sekä ostolaskutuksen.
Vastaat kokonaisvaltaisesta taloudenhallinnasta
oOlet vastuussa alustavasta kirjanpidosta & palkoista yhteistyössä kirjanpitäjämme kanssa.
Tuotat materiaalia operatiivisten päätösten tueksi.
Teet aktiivista yhteistyötä valmentajiemme kanssa ylläpitämällä asiakashallintajärjestelmää ja toimit asiakasrajapinnassa liittyen mm. laskutusasioihin.
Olet kiinnostunut ihmisistä ja tiimidynamiikasta numeroiden, prosessien ja projektihallinnan lisäksi.
Olet kehitys- ja IT-orientoitunut.

Sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu tapahtuu käytännössä yleensä Leppävaaran toimistolla, puhelimitse ja sähköpostitse suomeksi ja englanniksi. Monipuolinen tehtäväkenttäsi vaatii tarkkuutta, itsenäistä ajattelua sekä rohkeutta tarttua kehittämistä vaativiin asioihin. Yhteistyössä kehittyminen on tärkein arvomme.

Arvostamme vastuullisuutta toimenkuvasi kehittämisessä. Tehtävässäsi autat meitä koordinoimaan toimintaamme tehokkaammaksi, joten tarvitset myös organisointitaitoja, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä, huolellisuutta sekä rentoa iloisuutta.

Taustaasi kuvaavat seuraavat asiat:
Sinulla on työkokemusta muuttuvissa olosuhteissa ja vaativista tehtävistä, jotka ovat vaatineet tarkkuutta ja itsenäistä ajattelua.
Vähintään opistotason koulutus ja vahva kiinnostus jatkuvaan kehittämiseen ja oppimiseen. Koulutuksesi on kaupallinen tai omaat muuten tehtävään soveltuvan työhistorian.
Hallitset hyvin modernin tietotekniikan tai olet valmis oppimaan sitä. Tulet työssäsi käyttämään Applen laitteita. Lisäksi tarvitaan Microsoft Office -osa-alueiden hallintaa. Aikaisempi kokemus CRM-järjestelmien käytöstä on etu.
Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Jos tunnistat itsessäsi näitä ominaisuuksia, haluamme kuulla sinusta!

Työ alkaa sopivan hakijan löydyttyä aikana. Työsopimus on vakituinen ja etsimme pitkäaikaista työntekijää. Tehtävässä on 6kk koeaika.

Tutustu yritykseemme täältä: https://www.bomentis.fi/yritys/

Palkkaus: 2800e/kk, lisäksi on mahdollisuus henkilö- ja yhtiöbonukseen.

Jos aidosti tunnistat tehtävän omaksesi lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 1.9.2024 mennessä osoitteeseen marjo-riitta.ristikangas@bomentis.fi sekä vesa.ristikangas@bomentis.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:vesa.ristikangas@bomentis.fi