Ohjaaja (tuntityöntekijä), Nuorisokoti Valokki, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko työskennellä Jalasjärvellä sijaitsevassa nuorisokodissa upeiden nuorten ja ammattitaitoisten työkavereiden rinnalla? Etsimme nyt ohjaajia tiimiimme Nuorisokoti Valokkiin.

Humanalla nuorten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Nuorisokoti Valokki tarjoaa laajan lastensuojelupalveluiden palvelukokonaisuuden lastensuojelun vaativimpiinkin tilanteisiin. Valokin eri yksiköt tarjoavat laadukasta sijaishuoltoa rauhallisessa maalaismiljöössä Kurikan Jalasjärvellä luoden turvalliset puitteet nuorten kasvulle.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme uusia ohjaajia tuntityöhön. Ohjaajana tuet ja kannustat lapsia arjen haasteissa. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa. Työn alkamisesta sovitaan yhdessä kanssasi ja työsopimuksessa noudatetaan Yksityisen Sosiaalipalvelualan TES:iä.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esihenkilön tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Haluamme mahdollistaa ammatillisen kasvusi - työntekijät ovat meille arvokas pääoma.

Meille voit hakea helposti ilman CV:n lähettämistä!

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki ja arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan työterveyshuoltoon.

Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Odotamme sinulta vähintään sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan perustutkintoa, AMK-tutkintoa tai meneillään olevia opintoja. Katsomme eduksi:

- kokemuksen lastensuojelutyöstä, päihde- ja mielenterveystyöstä tai nuorisotyöstä
- voimassaoleva ajokortti
- hygieniapassi
- voimassaoleva lääkelupa

Haemme joukkoomme hyviä tyyppejä, jotka arvostavat työyhteisössä avoimuutta, toisiltamme oppimisen kulttuuria, ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä ovat positiivisen ilmapiirin ylläpitäjiä! Arvostamme vaativan työn edessä työyhteisön hyvinvoinnin korkealle. Lisäksi arvostamme vahvaa ammattitaitoa, kohtaamisen taitoja, empatiaa, yhteistyötaitoja sekä joustavaa työotetta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Kiinnostuitko? Nyt haluaisimme kuulla sinusta!

Hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 30.9.2024.

Lisätietoja antavat:

Yksikönjohtaja Mira Kangasluomaan, p. 050 911 4290, mira.kangasluoma(a)humana.fi.

Yksikönjohtaja Jaakko Ilin, p. 044 750 7230, jaakko.ilin(a)humana.fi

Yksikönjohtaja Piia Yli-Hannuksela 044 750 7231, piia.yli-hannuksela(a)humana.fi

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tietoturvasyistä. Jätä oma hakemuksesi helposti suoraan hakulinkkimme kautta.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4866201-ohjaaja-tuntityontekija-nuorisokoti-valokki?promotion=1124281-trackable-share-link-tyomarkkinatori-ohjaaja-tuntityontekija-nuorisokoti-valokki-8-24