Paikalliskehittämisen asiantuntija, Satafood Kehittämisyhdistys Ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Palkkaus: 3500-3700€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Satafood Kehittämisyhdistys ry toteuttaa monipuolisesti ruokaketjuun, bio- ja kiertotalouteen sekä maaseudun kehittämiseen liittyviä hankkeita ja asiantuntijapalveluita. Haemme Satakunnan kylien yhteisöllisten tilojen käytön tehostaminen -hankkeeseen

PAIKALLISKEHITTÄMISEN ASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (60 %) työsuhteeseen 1.11.2024-31.12.2026. Hankkeen avulla tehostetaan kylissä sijaitsevien yhteisöllisten tilojen käyttöä parantamalla niiden toimintaedellytyksiä. Tämä tapahtuu kehittämällä yhdistysten toimintatapoja sekä edistämällä tilojen toiminnallisuutta, energiatehokkuutta, turvallisuutta, varautumista sekä kiertotaloutta. Lisäksi hankkeessa etsitään keinoja kylien välisen yhteistyön lisäämiseen ja uusien toimijoiden sitouttamiseen kylätoimintaan. Hankkeessa laaditaan Älykkäät kylät -strategia ja sen on tarkoitus tuottaa uusia hankkeita.

Hanketta toteuttavat myös viestintäasiantuntija ja kiertotalousasiantuntija, ja tukena ovat muut organisaation asiantuntijat. Hankekumppanina on SataKylät ry ja rahoittajana Satakunnan ELY-keskus Euroopan maaseuturahaston tuella.

Projektiasiantuntijana tehtävänäsi on vastata hankkeen koordinoinnista, raportoinnista ja maksuhakemuksista sekä suunnitella ja toteuttaa hankkeen käytännön toimenpiteitä yhdessä muiden hankkeen työntekijöiden ja yhdistysten kanssa. Työ edellyttää satunnaista iltatyötä ja vierailuja Satakunnan kylissä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja osaamista EU-rahoitteisista hankkeista. Omaat ymmärryksen yhdistystoiminnasta, vapaaehtoistyön luonteesta ja sinulla on kokemusta paikalliskehittämisestä. Odotamme sinulta napakkaa työotetta ja hyvää organisointikykyä, ja olet itseohjautuva tiimityöskentelijä. Arvostamme innovatiivisuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä innostaa ja sitouttaa muita. Satakunnan alueen sekä fyysisen toimintaympäristön tuntemuksesta on työssä hyötyä.

Tarjoamme sinulle laajan yhteistyöverkoston ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien kautta. Organisaatiossamme on mahdollista kasvattaa työnkuvaa ja suunnata tehtäviä myös omien vahvuuksien ja mielenkiinnon pohjalta. Toimipaikka on Huittinen, mutta työjärjestelymme ovat joustavia etätyömahdollisuuksineen.

Työsuhteeseen sovelletaan Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n ja Teollisuuden ja Työnantajain keskusliiton (TT) välistä alan työehtosopimusta ja työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä 12.9. asti antaa kiertotalousasiantuntija Eeva Ylinen p. 044 516 3515.
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla "Paikalliskehittämisen asiantuntija" viimeistään 22.9.2024 osoitteeseen satafood@satafood.net.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:satafood@satafood.net