Rakennussiivooja, Vivat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työpaikkakuvaus

Vivat Oy on Suomen suurimpien rakennusyritysten vakiintunut yhteistyökumppani ja tuottaa asiakkailleen laadukkaita ja kokonaisvaltaisia palveluita mm. vuosikorjausten, takuutöiden ja 10-virhevastuukorjausten sekä sisäänmuuttokorjausten parissa.

Kovan kysynnän vuoksi Vivat Oy on avannut täysin uusia yksiköitä mihin etsii työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin.

Vivat Oy hakee nyt reippaita siivoojia eri kestoisiin työsuhteisiin Helsinkiin ja Uudellemaalle. Työtuntien määrä ja työsuhteen pituus on neuvoteltavissa tilanteeseesi sopivaksi, sillä tekijöitä tarvitaan niin lyhyempiin sijaisuuksiin kuin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla.

Työtä on monipuolisesti kiinteistönhoidon kuin rakennussiivouksen siivoustehtävissä, kuten porrassiivouksessa, toimistosiivouksessa ja peruspesuissa.

Yrityksen kommunikointi- ja asiakaspalvelukieli on suomi. Työssä käytettään kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksia ja palkkaus tapahtuu niiden TES:ien mukaisesti.
Katsomme eduksi aiemman siivouskokemuksen tai alan koulutuksen, mutta voit olla myös urasi alkuvaiheilla, mikäli olet alasta kiinnostunut ja omaat hyvää siivoussilmää!

Hyville tekijöille on tarjolla vastuuta ja etenemismahdollisuuksia, kilpailukykyinen palkka, luotettava ja reilu työnantaja sekä töitä niin kauan, kuin jaksaa tehdä. Tarkempi tehtävänkuvaus määräytyy osaamisesi/kokemuksesi perusteella.

Hae nyt ilman CV:tä vastaamalla muutamaan kysymykseen oheisesta linkistä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjb_1KqDaVizsrFmffWmnOpW8wsiXmKCE_I0ZqrLhtuEWGiw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nadja.eino@vivat.fi