Palvelupäällikkö, Orton Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelupäällikkö

Orton on vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala. Tuotamme tekonivel- ja selkäkirurgian, kivunhoidon ja kuntoutuksen palveluita päätoimipaikassamme Helsingin Ruskeasuolla sekä muita erikoissairaanhoidon palveluita HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla. Sairaalamme hoitotulokset ja asiakastyytyväisyys ovat maamme kärkeä!

Haemme palvelupäällikköä vastaamaan Ortonin lääkäriaseman yksiköiden toiminnasta. Yksiköihin kuuluvat vastaanotot sekä Tenholantiellä että HUS-toimipisteissä, laboratorio, kuvantaminen, lääkekeskus, tekstinkäsittely ja laitoshuolto. Palvelupäällikkö vastaa toiminnan kehittämisestä, seurannasta ja tuloksellisuudesta. Palvelupäällikkö toimii eri yksiköiden lähiesihenkilöiden esihenkilönä sekä johtoryhmän jäsenenä.

Haemme henkilöä, jolla on kyky johtaa kokonaisuuksia ja organisoida tehokkaasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia organisointitaitoja, ihmisten kohtaamista ja kykyä viestiä selkeästi eri sidosryhmien kanssa. Hakemamme palvelupäällikkö on kustannustietoinen ja osaa tehdä päätöksiä strateginen ajattelu edellä. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja kykyä tarttua ripeästi toimeen sekä aiempaa kokemusta vastaavista palvelupäällikön tehtävistä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa terveydenhuollon ylempää korkeakoulututkintoa tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa täydennettynä soveltuvilla johtamisen opinnoilla tai aikaisempaa sosiaali- tai terveydenhuollon opistoasteista tutkintoa täydennettynä soveltuvilla johtamisen opinnoilla.

Miksi Ortoniin?

-Orton on arvostettu alansa erikoisosaaja
-Meillä on yhdenvertainen, välittävä ja arvostava työilmapiiri
-Henkilökuntamme vaihtuvuus on vähäistä
-Tarjoamme toimivan laajan työterveyshuollon
-Tarjoamme koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseen
-Henkilökuntaetuna mm. vapaa kuntosalin käyttö ja polkupyöräetu sekä työhyvinvoinnin kehittämisohjelma
-Työajat ovat joustavat

Tule Ortoniin vahvistamaan erityisosaamistamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.lyyti.in/PALVELUPAALLIKKO_5740