Myyntiagentti, oppisopimus, Doony.fi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Palkkaus: 20-40€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko ammattilaiseksi ilman vuosien koulutusta? Ja saada Opiskelun ajan täyttä palkkaa??? Meillä Kuopion toimistolla se onnistuu!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttautua suoraan oppisopimuksella liike-elämän huippuosaajaksi! Unohda siis perinteinen opintotuilla kitkuttelu ja aloita urasi Doonylla!
Emme vaadi sinulta minkäänlaista pohjakoulutusta. Saat henkilökohtaista opetusta toisen asteen tutkinnon suorittamiseksi ja pääset mukaan huippujengiin, jossa sinua autetaan ja kannustetaan koko ajan eteenpäin.

Doonylla koulu ja työ yhdistyvät yksinkertaisella työpaikka-alustalla, huippuluokan nykyaikaisilla työkaluilla ja jatkuvalla koulutuksella. Ammattitaitoiset ohjaajamme pitävät huolen, että opintosi etenevät aikataulussa ja valmistut normaalia nopeammin ammattiin. Lisäksi saat koko opintojesi ajan täyttä palkkaa työnteostasi. Oppisopimuskoulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea normaalisti yhteishaussa kolmannen asteen tutkintoihin esim. ammattikorkeakouluun tradenomiksi, yliopistoon tai kauppakorkeakouluun. Tarjoamastamme koulutuksesta on taatusti hyötyä tulevaisuudessasi, sillä valitsitpa minkä alan tahansa, neuvottelu- ja suostuttelutaitoja tarvitset aina.

Työskentely alkaa peruskoulutuksella (1-2kk). Voidaksesi aloittaa tutkinnon suorittamisen tulee ensimmäisen kuukauden kokeilun sujua suunnitelmien mukaan. Odotammekin sinulta positiivista asennetta ja sinnikkyyttä sekä ennakkoluulottomuutta ja halua oppia uusia asioita. Palkan suuruuteen voit suoraan vaikuttaa omalla työlläsi, ja siksi odotamme sinulta myös tervettä kunnianhimoa. Lupaamme kuitenkin, että täysillä yrittäminen palkitaan. Työskentelyn pohjana meillä on loistava tiimihenki ja rento meininki. Töitä tehdään hyvällä fiiliksellä.

Ota siis ensimmäinen askel tulevaisuuteesi ja lähetä hakemus rekrytointi@doony.fi tai tutustu www.doony.fi ja täytä hakemus siellä!!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.doony.fi