Koneistaja, Hyvinkään vaihdetehdas, Konecranes Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2024
  • Hae viimeistään 15.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut tuotannollisen työn eri vaiheista? Pysyvätkö työkalut kädessäsi ja haluaisit kehittää itseäsi monipuolisesti erilaisissa koneistukseen liittyvissä työtehtävissä? Lue lisää ja jätä hakemus!

Haemme Hyvinkään vaihdetehtaallemme eri vaiheissa uraa olevia koneistajia vakinaisiin työsuhteisiin. Tässä tehtävässä keskityt osaamisesi mukaan mekaanisten pääkomponenttien, kuten hammasvaihteiden välitysosien valmistukseen. Työtä tehdään niin mekaanisesti työkaluilla, kuin numeerisesti ohjatuilla työstökoneilla jyrsimällä, hiomalla ja sorvaamalla.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden tiimiläistesi kanssa, jotka auttavat sinut alkuun ja tarjoavat sinulle tukea päivittäisissä työtehtävissäsi. Konecranesin vaihdetehdas Hyvinkäällä sijaitsee pääkonttorimme välittömässä läheisyydessä. Olemme hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten omalla autolla tai joukkoliikennettä hyödyntäen.

Tärkeimmät tehtävät ja vastuut tässä työssä:

- Mekaanisten komponenttien valmistus koneistamalla ja mekaanisesti
- Päivittäishuollot
- Kuvien lukeminen ja kappaleiden todentaminen mittaamalla

Miksi meille töihin?

Meillä pääset kehittämään taitojasi CNC-koneistuksen parissa ja soveltamaan aiemmin hankittua osaamistasi aitoihin työelämän tilanteisiin. Pääset samalla myös kehittämään mittaustaitoja ja valmistamaan kuvien mukaisia kappaleita. Konecranesilla työskentelet osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä, jonka keskuudessa vallitsee keskinäinen luottamus sekä positiivinen yhdessä tekemisen meininki.
Materiaalinkäsittelyalan johtajan toimintaympäristö tarjoaa erinomaisen näkymän alan tulevaisuuteen ja kehitykseen sekä erinomaiset puitteet omalle urakehityksellesi.

Lue meistä lisää työnantajana täällä: https://www.konecranes.com/fi/ura/konecranes-tyonantajana

Tarjoamme useita erilaisia ja vaativuustasoltaan vaihtelevia tehtäviä, joten voit olla urasi alkutaipaleella oleva tuore lupaus tai jo kokenut konkari!

Tarjoamme sinulle mm.

- Joustavan työyhteisön, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen
- Kilpailukykyisen palkan ja henkilökohtaisen bonusjärjestelmän
- Kattavan työterveyshuollon ja vakuutuskassan (https://vakuutuskassa.com/).
- Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun (ePassi)
- Ilmaisen kuntosalin Hyvinkään ja Espoon toimipisteillämme
- Mahdollisuuden vuokrata henkilöstön vuokramökkejä (Vierumäki ja Himos)
- Mahdollisuuden osallistua työntekijöiden osakesäästöohjelmaan
- Työsuhdepyöräedun
- Lukuisia liikunta- ja vapaa-ajan aktiviteetteja Koneen Kerhon kautta (mm. golf, elämys, kuntoilu ja retkeily sekä käsityö)

Mitä odotamme sinulta?

- Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto) tai vastaavaa kokemusta
- Kiinnostusta tuotannon erilaisiin tehtäviin ja mekaanista kädentaitoa
- Tehtaalla työkielenä on suomen kieli. Kansainvälisenä yrityksenä arvostamme rohkeutta kommunikoida myös englanniksi
- Katsomme eduksi koneistustaidon ja aikaisemman kokemuksen tuotantotyöstä. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista ja koulutamme sinut tehtävään.

Tässä tehtävässä menestyt, jos olet oma-aloitteinen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava tiimipelaaja, joka hoitaa oman osuutensa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Perustason tietotekniset taidot varmistavat, että pysyt ajan tasalla sähköisestä henkilöstöviestinnästämme.

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä kuulostaa sinulle sopivalta, jätä CV ja lyhyt hakemuskirje hakuportaaliimme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mira Torttila sähköpostitse mira.torttila(at)Konecranes.com

Konecranes on materiaalinkäsittelyalan globaaleja johtajia. Palvelemme laajaa asiakasjoukkoa useilla eri toimialoilla. Olemme kerta toisensa jälkeen määrittäneet alan parhaat käytännöt, jokapäiväisistä parannuksista isoihin läpimurtoihin kriittisillä hetkillä. Tiedämme, että voimme aina löytää turvallisemman, tuottavamman ja vastuullisemman tavan toimia. Siksi 16 000+ työntekijäämme yli 50 maassa ovat ansainneet asiakkaiden luottamuksen, ja olemme päivittäin mukana nostamassa, käsittelemässä ja siirtämässä asioita, joita maailma tarvitsee.
Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että kaikkia työntekijöitä ja työnhakijoita kohdellaan reilusti täysin syrjimättömässä ympäristössä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.konecranes.com/job-invite/54521/