Avoin hakemus kahvila-/ravintolatyöntekijä, Rauma, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kahvila-/ravintolatyöntekijää Raumalle!

Oletko sinä seuraava huipputekijä asiakkaidemme monipuolisiin tehtäviin? Bolt.Works Oy tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alan erilaisissa tehtävissä.

Etsimme jatkuvasti asiakkaillemme mm. tarjoilijoita, kokkeja, asiakaspalvelijoita sekä kahvilatyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin, joten mikäli etsit työpaikkaa vastaavista tehtävistä, jätä meille avoin hakemus!

Aikaisempi kokemus työtehtävistä ja/tai tehtäviin soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta toisinaan tarjolla on myös alanvaihtajille soveltuvia tehtäviä. Ennen kaikkea arvostamme reipasta ja omatoimista asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä luotettavaa ja vastuullista työskentelyotetta.

Useita työtehtäviä suoritetaan kahdessa vuorossa, joten vuorotyövalmius avaa monipuolisempia mahdollisuuksia. Toisinaan etsimme työntekijöitä kuitenkin myös säännöllisiin arkipäivätöihin. Palkkaus on neuvoteltavissa kokemuksen ja työtehtävän mukaan.

Töitä asiakkailla on tarjolla niin kokoaikaisesti kuin osa-aikaisesti, tilanteestasi riippuen! Pitkäaikaisissa paikoissa työntekijällä on loistava mahdollisuus työllistyä myös asiakasyrityksen kirjoille vuokratyösuhteen jälkeen.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita päivittäin ja pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan paikan. Haethan paikkaa jo tänään!

Jos tunnistat itsesi yllä kuvatusta, lähetä meille hakemus mahdollisimman pian. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mukavan tiimin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1429407