Asiakasneuvoja, L&D Direct Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasneuvoja

Haemme positiivista ja ahkeraa asiakasneuvojaa monikanavaiseen asiakasneuvontatyöhön.

L&D Direct Oy on suomalainen pk-yritys, jonka toimipiste sijaitsee Espoossa, 200 metriä Kivenlahden metroasemasta. Yritys on vakavarainen AAA-luokiteltu monialayritys. Päämiehet sijaitsevat pääosin Euroopassa. Liikevaihto on tänä vuonna noin 3.5miljoonaa euroa.

Tehtävä painottuu asiakasneuvontaan puhelimitse sekä sähköpostitse, lisäksi tehtäviin kuuluu myynnin tukeen liittyviä tehtäviä, nettisivujen sekä somen päivitystä ja erilaisia juoksevien asioiden hoitoa, olet myös yhteydessä ulkomaisiin päämiehiin. Tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen.

Odotamme

Olet etsimämme henkilö, mikäli nautit asiakasneuvonnasta, olet valmis tarttumaan työhön kuin työhön. Luonteeltasi olet positiivinen tekijätyyppi. Olet organisoinnin mestari, pidät langat käsissä paineenkin alla. Hyvän suomenkielen taidon lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia. Työkokemus asiakaspalvelu/neuvontatehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä - asenne ratkaisee!

Tarjoamme

Pääset mukaan kasvavaan dynaamiseen yritykseen ja sinulla on todelliset mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Työ on erittäin vaihtelevaa ja monipuolista. Saat käyttöösi nykyaikaisen toimiston, olet aina asioiden tasalla yrityksen ytimessä.
Työvuorosi on arkisin klo 12-16 (20h / viikko).

Yrityksen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua osoitteissa dolphin.fi luxkoti.fi puhdas.fi

Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Hakemukset sähköpostitse:
micke.anker@ld-direct.fi

Lisätietoja antaa Micke Anker, puh 050 368 7085

Hae työpaikkaa osoitteesta