Kelkkavuokraamon työntekijä Leville!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaa koneiden pärinä ja iloiset sesonkiasiakkaat? Etsimme talvisesonkiin Leville KELKKAVUOKRAAMON TYÖNTEKIJÄÄ / SAFARIOPASTA - Lue lisää!

Tarjolla loistava tilaisuus Levin upeissa talvimaisemissa asiakaspalvelutyössä moottorivehkeistä jo jonkin verran tietävälle kokoaikaisesti TYÖNTEKIJÄNÄ KELKKAVUOKRAAMOSSA JA SAFARIOPPAANA!

Työssäsi autat asiakkaita valitsemaan ajovarusteet sekä sopivat kelkat eri pituisille retkille upeissa Kittilän maisemissa, valmistelet ajoon lähtevät kelkat, annat käyttöopastusta ja otat laitteita vastaan vuokrauksien päättyessä. Osallistut myös safareille oppaan roolissa! Työt alkavat arviolta marras-joulukuussa, ja kestävät kauden loppuun keväälle asti.

Työ edellyttää oma-aloitteista, iloista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus moottorikelkoista, mönkijöistä tai muista vapaa-ajan moottorivälineistä on selvästi eduksesi!

Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja meillä Täytöllä jokaisella sesonkityöntekijällä on myös mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka palkassa! Majoitus on tarjolla hyvin edullisesti läheltä työpaikkaa.

Tsekkaa myös muut avoimet työpaikat Lapin sesongissa!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Valintoja tehdään jo syksyn aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4866321-kelkkavuokraamotyontekija-safariopas-leville?promotion=1119666-trackable-share-link-te-vuokraamo-opas-levi