Kirjanpitäjä, TMF Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö seuraavaa askelta urallasi kirjanpidon ja rahoituksen parissa? TMF Groupiin kuuluva TMF Finland etsii oma-aloitteista Client Accounting -Kirjanpitäjää osaksi kansainvälistä tiimiään Helsinkiin! Jos kiinnostuit ja sinulla on jo kokemusta laskentatoimen ja rahoituksen tehtävistä, lue lisää tästä uramahdollisuudesta ja hae avointa paikkaa mahdollisimman pian!

TMF Finland on osa kansainvälisiä yrityksiä ja niiden toimintaa tukevaa monikansallista TMF Groupia. TMF Groupin kirjanpitäjät, HR:n ja palkkahallinnon ammattilaiset ja lakiasiantuntijat työskentelevät eri puolilla maailmaa, tavoitteenaan tukea monenlaisia monikansallisia asiakasyrityksiä heidän liiketoiminnassaan, organisaatiorakenteissaan, rahoituksessa ja sijoittamisessa. TMF Group on johtava kansainvälinen ulkoistettuja compliance-palveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka ymmärtää paikallisia tarpeita ja auttaa niin ulkoisia asiakkaitaan kuin sisäisiä ammattilaisiaan kasvamaan, kehittymään ja menestymään.

TMF Finland etsii nyt Helsingin toimipisteeseensä Kirjanpitäjää osaksi kasvavaa kansainvälistä tiimiään. Tässä roolissa yhdistyvät uniikilla tavalla monipuolinen ulkoinen asiakastyö sekä mahdollisuus työskennellä aidosti kansainvälisessä organisaatiossa ja työympäristössä. Etsimämme henkilö on taloushallinnon osaaja, jolla on työkokemusta kirjanpidon ja raportoinnin tehtävistä sekä tilinpäätös-, arvonlisävero- ja elinkeinoverolakien osaamista

Tässä tehtävässä työskentelet itsenäisesti osana Accounting and Tax -tiimiä. Työsi sisältää monipuolisesti tehtäviä muun muassa raportoinnin ja kirjanpidon parissa, ja olet tehtävässä vastuussa omien asiakasyritystesi raportoinneista, kirjanpidosta, veroilmoituksista ja tilinpäätöksistä. Tästä syystä odotammekin sinulta aiemman työkokemuksen lisäksi oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä ja innostusta oppia uusia järjestelmiä nopeasti.

Globaalina yhtiönä TMF Group tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä ja kasvaa ammattilaisena kansainvälisessä ympäristössä, joten toivommekin, että innostut kansainvälisestä liiketoiminnasta ja monikansallisessa ympäristössä työskentelystä. Etsimme joukkoomme osaajaa, joka innostuu TMF Groupilla ja monipuolisissa kirjanpidon tehtävissä työskentelystä pitkällä tähtäimellä - tarjoamme sinulle myös valmiudet ja mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja pitkäaikaiseen uraan TMF Groupilla.

Hakijalta odotamme:

Vähintään kahden vuoden työkokemusta laskentatoimen tehtävistä

Vahvaa laskentatoimen ja verotuksen osaamista

Oma-aloitteista työskentelyotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksi:

Procountor- ja SAP-osaamisen

Aiemman kokemuksen ulkoisen kirjanpidon tehtävistä ja asiakastyöstä

Kokemuksen kansainvälisessä yrityksessä/ympäristössä työskentelystä

Tarjoamme sinulle:

Loistavat oppimismahdollisuudet: työskentelet kokeneiden asiantuntijoiden kanssa ja pääset mukaan monipuoliseen ja haastavaan asiakastyöhön. Tuemme sinua ammatillisessa kehittymisessä tarjoamalla mahdollisuuden ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin.

Mahdollisuuden kasvaa ja menestyä kansainvälisessä ympäristössä: työskentelet kansainvälisessä tiimissä, minkä lisäksi tarjoamme sinulle muun muassa mahdollisuuden kuuden kuukauden työskentelyjaksoon ulkomailla. Pääset siis mukaan kansainvälisen yhtiön toimintaan niin kotimaassa kuin myös oman kiinnostuksesi mukaan ulkomaillakin.

Monipuoliset henkilökuntaedut

Arvopohjaisen työympäristön ja työpaikan, jossa yhteistyötä ja tiimityötä arvostetaan: saat tukea ja tunnustusta kaikilta kollegoiltasi sekä yrityksen johdolta. Haluamme oppia virheistämme, työskennellä ja menestyä yhdessä sekä kehittää toimintaamme jatkuvasti. Arvostamme yhdessä tekemistä ja toisten auttamista - ja tämä näkyy myös jokapäiväisessä tekemisessämme.

Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä CV:si ja työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa: https://www.linkedin.com/jobs/view/3946623079

TMF Groupista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.tmf-group.com/en/.

Tehtävään ja hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa Anna-Maija Koistinen, Tax and Accounting Manager, 0505530496, anna-maija.koistinen@tmf-group.com

Hae työpaikkaa osoitteesta