Avainasiakaspäällikkö, Dunlop Hiflex Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- ja teollisuusletkujen sekä liitinten valmistajia ja jakelijoita. Yrityksen tuotanto- ja varastointikeskus Pirkkalassa valmistaa hydrauliikkaletku-, matalapaineletku-, kokometalliletku- ja putkiasennelmia teollisuuden ja koneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Dunlop Hiflex Oy:n omaa tuotevalikoimaa täydentävät lisäksi muiden alan johtavien valmistajien toimittamat tuotteet hydrauliikan, pneumatiikan ja prosessiteollisuustuotteiden osa-alueille. Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaavat Dunlop Hiflex Oy:n 13 omaa noutomyymälää yhdessä Dunlop Hiflex Partner -jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli 32,8 milj. euroa.

Haemme ensisijaisesti Pirkkalan keskusvarasto- ja tuotantoyksikköömme AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ OEM-asiakasryhmään Suomessa. Huomioimme hakemukset myös Turun yksikköömme. Myyntialueena on koko Suomen avainasiakkuudet eri toimipisteidemme välillä.

Tehtävässään avainasiakaspäällikkö vastaa itsenäisesti yhteydenpidosta koneenrakennuksen ja teollisuuden asiakkaisiin sekä uusasiakashankinnasta yhdessä alueen toimipisteen kanssa. Lisäksi avainasiakaspäällikkö osallistuu messuille ja näyttelyihin. Hän raportoi suoraan myyntijohtajalle.

Edellytämme
- vahvaa hydrauliikka-alan ja / tai koneenrakennusalan kokemusta tai sidosryhmäosaamista vastaavista tehtävistä
- myynti- ja yrittäjähenkistä otetta
- näyttöjä aiemmasta tuloksellisesta myyntityöstä
- teollisuuselämän tuntemusta
- soveltuvaa kaupallista tai teknistä peruskoulutusta ja modernin toimistotekniikan hallintaa
- sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme
- markkinoiden johtavat tuotemerkit ja kansainvälisen konsernin tukea tehtävässä
- itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän
- osaavan henkilöstön tuen.

Hae työpaikkaa osoitteesta