Sairaanhoitajaksi Onnikoti Kastanjaan Mikkeliin, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2024
  • Hae viimeistään 17.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja; Onnikoti Kastanja; Mikkeli

Tule tekemään kehitysvammaisten ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme luonnonläheiseen Onnikoti Kastanjaan Mikkeliin.

Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi erityistä yhteisöämme.
Mihin tulet töihin?
Onnikoti Kastanja tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja ohjausta 15 kehitysvammaiselle sekä yhteisöllistä itsenäisempää asumista viidelle henkilölle pihapiirissä sijaitsevassa rivitalossa. Kastanjan asukkaat koostuvat pääosin nuorista omatoimisista ja hyvin toimeliaista henkilöistä, jotka tarvitsevat arjessaan ohjausta, osallistamista sekä tukea.
Kastanjassa pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä, jonka kantavia hyveitä ovat humoristisuus ja joukkuehenkisyys. Yksikössämme viihtyvät sekä asukkaat että työntekijät. Siksipä on erityisen tärkeää, että omaat kykyä heittäytyä erilaisiin tilanteisiin ja toimit aktiivisena osallistajana asukkaiden arjessa sekä haluat toteuttaa laadukasta ohjaus- ja hoivatyötä.

Mitä pääset tekemään?
Yksikön sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu:
 Lääkehoitosuunnitelman päivitys ja toteutumisen seuranta
 Lääkelupien yhteenvedot ja näyttöjen vastaanotto/ organisointi
 Konsultointi sairaanhoidollisissa asioissa
 Tiedon jakaminen ja perehdyttäminen terveyden- ja sairaanhoidon asioista.
 Osallistuminen perushoitoon ja ohjaukseen.
 Asukkaan kokonaisvaltainen terveyden- ja sairaanhoidon koordinointi
 Terveydentilan havainnointia ja arviointia

Pääset myös kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on hyvin toiminnallista ja järjestämme jatkuvasti aktiviteetteja asukkaillemme ja heidän omaisilleen.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja ja sinulle on jo kertynyt lääkehoidon osaamista sekä omaat kykyä itsenäiseenkin työskentelyyn. Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva, huumorilla höystetty ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut kehitysvammatyöstä ja ymmärtää erilaisuuden rikkauden.

Miksi tulisit meille töihin?
Onnikoti Kastanjassa panostetaan työhyvinvointiin ja työvuorosuunnitteluun. Olemme joustava työnantaja, jolle työssä jaksaminen ja toimiva työyhteisö on erityisen tärkeää. Meillä hoitoa ja ohjausta toteutetaan taidolla ja tunteella, laadusta tinkimättä. Meillä työskentelee timanttinen tiimi erityisten asukkaiden hyväksi.

Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Lisäksi järjestämme yksikön ulkopuolista toimintaa henkilökunnalle säännöllisesti.

Tulevien työkavereiden mietteitä
" Inspiroiva, reilu ja joustava työnantaja "
" Monipuolinen ja välillä haastavakin ihmisläheinen työ. Saa herkästi hyvää palautetta."
" Hyviä koulutuksia kädenulottuvilla, jos vain itsellä haluja kehittyä ja oppia uutta."
" Koen työni tarpeelliseksi ja merkitykselliseksi"
" Asukkaat ovat aivan mahtavia persoonia, palaute tulee suoraan ja rehellisesti. Todella rakastettavia ihmisiä."

Työ on 2-vuorotyötä painottuen päivävuoroihin ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen lääkehoidon vastuulisällä.
Tehtävä on sovitusti joko koko- tai osa-aikainen ja vakituinen.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Jenni Tissari
0406694777 (arkisin klo 9-15)
jenni.tissari@onnikodit.fi

Seuraa meitä somessa:
www.facebook.com/onnikotikastanja
ja kurkkaa yksikkömme tiedot netistä:
https://onnikodit.fi/palvelukodit/onnikoti-kastanja

Onnikodit:
Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.
Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.
Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Mikkeli-Kastanjakuja/Sairaanhoitajaksi-Onnikoti-Kastanjaan-Mikkeliin_R0032294/apply