Työfysioterapeutti, Kalajoki ja Ylivieska, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme moniammatilliseen tiimiimme työfysioterapeuttia Kalajoen ja Ylivieskan toimipisteisiin. Tutustu tehtävään ja hae!

Mitä työ työfysioterapeuttina Kalajoella ja Ylivieskassa pitää sisällään?

Työfysioterapeuttina Terveystalossa toimit osana moniammatillista tiimiä ja pystyt hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi työterveyden parissa. Työnkuva on monipuolinen ja työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi vastaanottotyötä, työpaikkakäyntejä, työkykyasioiden hoitamista ja kuntotestausta.

Työ on kokoaikainen (neuvoteltavissa myös osa-aikainen työaika) ja voit toimia toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella työsuhteisena tai ammatinharjoittajana. Työaika sijoittuu pääasiassa klo 8-16 ajalle. Työssä on mahdollisuus myös etätyöhän soveltuvin osin. Aloitusajankohta on soviteltavissa. 

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle mm:

- Monipuoliset työsuhteen edut työsuhteiselle, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon.
 - Tukemme ammatilliseen kasvuun. 
 -
Turvallisen, osaavan ja mukavan työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.

-
Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla valmis työfysioterapeutti tai työfysioterapiasta ja työhyvinvoinnin edistämisestä kiinnostunut fysioterapeutti. Suoravastaanottopätevyys ja kuntotestausosaaminen katsotaan eduksi. Työssä onnistumista tukee itsenäinen, joustava ja aktiivinen työote. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 15.9.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Etenemme hakuprosessissa sopivan hakijan löytyessä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään Pohjanmaan alueen vastaava työfysioterapeutti Päivi Levelä puhelimitse 050 3251 409 tai sähköpostitse paivi.levela@terveystalo.com.

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/247737/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer