Nuoriso-ohjaaja, Nuorisokeskus Villa Elba Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kansainvälinen nuorisotyö Villa Elbassa:

Nuorisokeskus Villa Elba on yksi Suomen kahdeksasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Nuorten parissa tehtävä kansainvälinen työ on yksi Nuorisokeskus Villa Elban tärkeistä painopistealueista. Toimintamme tavoitteet muotoutuvat nuorisolain meille asettamien tavoitteiden pohjalta ja tehtävänämme on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Villa Elballa on vahva rooli kansainvälistymisen mahdollistajana alueellamme tukien sekä nuoria että nuorten parissa toimijoita.

Olemme Euroopan nuorisotyön kentällä tunnettu nuorisokeskus, jolla on Euroopan neuvoston myöntämä nuorisokeskusten laatuleima. Lisäksi olemme yksi Suomen suurimmista ja pitkäaikaisimmista kansainvälisten vapaaehtoistyönhankkeiden koordinoijista.

Käytännössä työmme on Erasmus+ nuorisovaihtojen, seminaarien ja koulutuksien järjestämistä, Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyöohjelman koordinointia ja kansainvälistymisen mahdollisuuksista tiedottamista niin nuorille kuin heidän parissaan toimijoillekin. Osana kansainvälisen nuorisotyön tiimiä pääset organisoimaan erilaisia kansainvälisiä nuorisotyön hankkeita.

Tutustu kansainväliseen nuorisotyöhömme

Työtehtäviisi kuuluu:

Nyt haettavan työntekijän tehtäviin kuuluu mm. yhteydenpito verkostoihimme niin koti- kuin ulkomailla, vapaaehtoistyön hankkeiden organisointi, vapaaehtoistyöntekijöiden ja nuorten kanssa toimijoiden koulutukset ja tulovalmennukset, vapaaehtoisten valinta ja tukeminen, tiedotus- ja viestintä, arkistointi sekä erilaisten hankkeiden toteutukseen, talouteen ja raportointiin liittyvät hallinnolliset tehtävät. Työhön kuuluu myös kansainvälisten ryhmien vastaanottoa, perehdytystä sekä ohjaustyötä.

Työvuorot ovat välillä myös toimistoajan ulkopuolella ja työ saattaa sisältää matkustamista koti- ja ulkomailla.

Odotamme sinulta:
- Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, yhteisöpedagogi, sosionomi)
- Toimistojärjestelmien hallintaa, organisointikykyä
- Oma-aloitteisuutta ja erinomaisia sosiaalisia taitoja.
- Englannin, ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito on välttämätöntä
- Ajokortti
- Eduksi katsotaan kokemus nuorisotyöstä ja hankehallinnosta sekä kansainvälinen osaaminen.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti ja verkostoitumaan eri maiden nuorisotyön ammattilaisten kanssa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:heli.lehto@villaelba.fi