Sijaisuudet lastensuojelussa, Sospro Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt lastenkoteihimme Ravanikotiin Ulvilaan ja Käpylään Poriin ohjaajan sijaisia. Työ lastensuojelun asuinyksiköissämme on kolmivuorotyötä, joten se sisältää ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Sijaisuudet sopivat siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen ohelle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn lastensuojelussa, erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden parissa. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä huippuporukassa!

Arvostamme:

Aktiivista, osallistavaa ja asiakaslähtöistä työotetta,
    hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja verkostotyötaitoja,
    kokemusta lasten ja nuorten kanssa tehtävästä työstä
    kykyä oppia, arvioida ja kehittää omaa työtä.

Lisäksi edellytämme sijaisilta vähintään sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan ammatillista perustutkintoa tai AMK-tutkintoa. Voit olla myös alan opiskelija, kunhan sinulla on suoritettuna opinnoista jo vähintään 2/3 työsuhteen alkaessa. Työssä tarvitaan ajokorttia.

Työsopimuksessa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tustustu meihin ja ota yhteyttä! Hakuaika on auki 22.9.2024 asti, mutta haastattelemme ja palkkaamme sijaisia jo hakuajan aikana.

Sospro on kotimainen lastensuojelualan yritys, joka tuottaa monipuolisia ja laadukkaita sijais- ja avohuollon palveluita Etelä-Pohjanmaalla, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Työmme perustana on usko lapsessa olevaan hyvään. Arvomme ovat rohkeus, yksilöllisyys, osallisuus ja luottamus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.sospro.fi/jobs/4827519-sijaisuudet-lastensuojelussa