Mekaanikko, Poolia Henkilöstövuokraus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme motivoitunutta ja osaavaa korimekaanikkoa liittymään tiimiimme Vantaan toimipisteelle.

Työn kuvaus

Työtehtäviisi kuuluvatraskaankaluston vauriokorjaukset, kuten maalaus, pohjatyöt, hitsaustyöt ja erilaisten osien, kuten puskureiden ja takaovien vaihdot. Työ on fyysisesti vaativaa ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Työympäristö voi olla pölyinen, joten suojainten käyttö on välttämätöntä. Tämä on loistava tilaisuus henkilölle, joka arvostaa vakautta ja pitkäaikaisia työsuhteita.Työ on päivätyötä ja kyseessä on kokoaikatyö, 37,5 tuntia viikossa.

Edellytykset
Suomen tai englannin kielen taitoa
Kokemus automaalauksesta on eduksesi
Vahva asenne työntekoon ja halu oppia uutta
Tulityökortti

Tarjoamme
Mahdollisuuden työskennellä kokeneessa ja huumorintajuisessa tiimissä
Työsuhde on määräaikainen Poolia Henkilöstövuokrauksen kautta
Perusterveyshuollon

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Toimi pian, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@poolia.fitai Christa, s-posti: christa@poolia.fi.

Poolia
Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA ry:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteestawww.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.poolia.fi/mekaanikko-vantaa-20175197/