Projektipäällikkö, Laitilan Sähköasennus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme visionääristä sähköalan asiantuntijaa uudelle toimenkuvalle, joka syntyy organisaatiomme kehitysprosessin myötä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana vaikuttamassa yrityksemme menestykseen, sillä pääset alusta alkaen rakentamaan projektipäällikön roolia yhteisöömme.

Toimenkuva

Projektipäällikkönä vastuusi on suunnitella, toteuttaa ja valvoa projekteja tiiviissä yhteistyössä tiimin jäsenten ja sidosryhmien kanssa. Pystyt hallitsemaan aikarajoja, budjetteja ja resursseja tehokkaasti. Urakkatarjouslaskennalla varmistat projektien jatkuvuuden ja pystyt luomaan tehtäväkentällesi myös uusia, hallittavia projekteja. Tulet työskentelemään suoraan toimitusjohtajamme alaisuudessa johtaen noin 3-5 henkilön tiimiäsi.

Mitä toivomme sinulta?

Olet ratkaisukeskeinen ja työskentelyäsi ohjaa asiakaslähtöinen ajattelu. Luot ja hyödynnät sujuvasti verkostoja sekä käytät niitä tehokkaasti myös uusasiakashankinnassa. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt johtamaan tiimisi kohti menestyksekästä työskentelyä. Sinulla on myös suuri halu kehittää itseäsi ja omaa tehtäväkenttääsi.

-Aikaisempaa työkokemusta alalta sekä projektipäällikön tehtävistä
-Vahvaa osaamista projektinhallinnasta sekä urakkalaskennasta
-Kykyä ja aitoa kiinnostusta esihenkilönä työskentelyyn
-Sähköalan urakointi- ja sopimuskäytännöt ovat sinulle tuttuja
-Valmiuden käyttää omaa ajoneuvoa ja matkustaa tarvittaessa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella

Palkkaus

Tehtävän palkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, aiemman soveltuvan työkokemuksen pohjalta määräytyvästä työkokemuslisästä ja mahdollisesta henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvasta henkilökohtaisesta lisästä. Laitathan hakemuksesi yhteyteen palkkatoiveesi.

Miksi töihin meille?

Laitilan Sähköasennus Oy on alallaan nopeasti kasvava ja tunnustustakin saanut sähkö- ja energiaratkaisuja tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat niin kuluttajat, yritykset kuin julkishallintokin Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Tarjoamme sinulle monipuolisen työpaikan, jossa ei tarvitse työskennellä vain viikonloppuja varten.

-Yksityisen palveluntarjoajan laaja työterveyspalvelu
-Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
-Joustavat työskentelytavat, etätyömahdollisuus
-Työsuhdepyöräetu
-Mahdollisuus osallistua tiimiharrastukseen
-Aito mahdollisuus luoda omanlainen rooli työyhteisöömme
-Palkitsemme mielellämme henkilöstöä hyvistä suorituksista
-Arvostamme kehitystä emmekä pelkää muuttaa toimintatapojamme

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen info@laitilansahkoasennus.fi. Aloitamme haastattelut syyskuun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai yritykseemme liittyen, otathan yhteyttä mahdollisesti tulevaan esihenkilöösi, Sebastian Jokiseen p. 050 373 4473 / jokinen@laitilansahkoasennus.fi.

Tervetuloa tiimiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jokinen@laitilansahkoasennus.fi