Sesonkihenkilöstöä syksyn 2024 rengassesonkiin, Vianor Oy Olari
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sesonkihenkilöstöä syksyn 2024 rengassesonkiin, 14 paikkaa, Vianor Oy / Espoo Olari

Haemme Espoo Olarin palvelupisteeseen sesonkihenkilöstöä syksyn 2024 rengassesonkiin

Tarvitsemme rengassesongissa joukkoomme auton siirtäjiä, varastohenkilöitä/renkaan pesijöitä ja rengasasentajia yhteensä 14 henkilöä!

Auton siirtäjänä ajat asiakkaiden autot halliin ja hallista pois sekä luovutat avaimet asiakkaalle. Pärjäät B-ajokortilla ja positiivisella asiakaspalveluasenteella, C-ajokortti on plussaa.

Varastohenkilönä/renkaan pesijänä teet varastointityötä ja peset asiakkaan renkaat ennen autoon asennusta. Työ on rutiininomaista ja helppo oppia.

Rengasasentajan työt koostuvat pääasiassa renkaan irrotuksesta/kiinnityksestä ajoneuvoon ja asennuksista vanteille. Lisäksi voit saada varaston hallintaan liittyviä tehtäviä. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä, me koulutamme sinut tehtävään.

Kiinnostuitko? Täytä tietosi verkkolomakkeella osoitteessa https://vianor.fi/rekrytointi tai käy tuomassa hakemuksesi suoraan palvelupisteeseen. Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostitse osoitteeseen: ari.lintunen@vianor.com . Rekrytointia tehdään jo hakuaikana.

Työ kestää noin 1-3 kuukautta. Voit halutessasi esittää toivomuksen tehtävästä (auton siirtäjä, renkaan pesijä, rengasasentaja)

Lisätietoja antaa palvelupisteen päällikkö:

Ari Lintunen, Puh: 010 401 3321, ari.lintunen@vianor.com

Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 14 maassa. Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1000 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää: www.vianor.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ari.lintunen@vianor.com